امروز : دوشنبه, ۱۱ اسفند , ۱۳۹۹ - 18 رجب 1442
جشنوارههای غذاهای محلی گیلان نقش مهمی در زنده نگهداشتن بافت سنتی غذاهای محلی است
یه گزارش اختصاصی صفیر گیلان؛همزمان با فرا رسیدن سال نو و نوروز باستانی جشنواره غدا و شیرینی های سنتی و محلی توسط کودکان و مادرانشان در کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهرستان فومن برگزار شد. شغیع پور مسئول کانون پرورش فکری کودک و نوجوان گفت: این جشنواره جهت آشنایی کودکان با انوان غذا ها […]
یه گزارش اختصاصی صفیر گیلان؛همزمان با فرا رسیدن سال نو و نوروز باستانی جشنواره غدا و شیرینی های سنتی و محلی توسط کودکان و مادرانشان در کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهرستان فومن برگزار شد.
شغیع پور مسئول کانون پرورش فکری کودک و نوجوان گفت: این جشنواره جهت آشنایی کودکان با انوان غذا ها و شیریتی های محلی و نانها برگزار و کودکان در خانه کنار مادرانشان این غذاها را تهیه نموده و در جشنواره شرکت کردند.
وی آموزش را با اثر گذاری بالا مطرح نمود و گفت: کودک باید برای زندگی اجتماعی خود از کودکی انواع مهارتها را آموزش ببیند و این جشنواره می تواند سنتها را حفظ کرد./گزارش تصویری زلیخا صفری
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.