به گزارش صفیر گیلان، همایش گرامی داشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان  در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی این دانشگاه برگزار شد. پیام کبیری، رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت امروزه و در این همایش هدف از ایجاد دانشگاه‌ها را برطرف کردن مشکلات […]

به گزارش صفیر گیلان، همایش گرامی داشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان  در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی این دانشگاه برگزار شد.

پیام کبیری، رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت امروزه و در این همایش هدف از ایجاد دانشگاه‌ها را برطرف کردن مشکلات مردم برای بهتر زیستن خود و آیندگان است.

وی افزود:در حال حاضر چشم‌انداز دانشگاه‌های تیم یک کشور خودمان نه محلی برای بهتر ساختن جامعه برای زیستن ،بلکه محلی برای اول تا سوم شدن در هر یک از شاخص‌های علمی و پژوهشی هستند و این در حالی است که برخی از دانشگاه‌ها به شاخص‌های تراز نخست نیز رسیده‌اند اما همچنان شهر بزرگی مثل تهران با مشکل و چالش بزرگی همچون آلودگی هوا روبرو است و هیچ‌کس یارای حل آن نیست.

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت می‌گوید ایران در سال ۲۰۱۸ رتبه ۱۶ جهانی و اول در ردیف تعداد استنادات و مقالات را دارد.

به گفته کبیری در حوزه نوآوری ارتقا پیدا کردیم و از رتبه ۱۰۶ به ۷۵ رسیده‌ایم. این رشد در گیلان نیز صدق می‌کند و طی ۱۰ سال اخیر مقالات پژوهشی در دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان افزایش پیداکرده که بیشتر آن‌ها در حوزه دارویی بوده است.

بدهی ۶٧٠ میلیاردی دانشگاه در حوزه تجهیزات و مطالبات پرسنلی

ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این مراسم که به مناسبت هفته پژوهش سال ۹۸  با حضور مسئولان بهداشتی کشور و استان در رشت برگزار شد گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان از کمبود امکانات و تجهیزات رنج می برد
این مقام مسوول در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به بدهی ۶٧٠ میلیاردی دانشگاه در حوزه تجهیزات و مطالبات پرسنلی، یادآورشد: ناتمام بودن کلینیک های ویژه، کمبود تجهیزات پزشکی، عدم اجرای طرح تحول سلامت شهری، فرسودگی تجهیزات آزمایشگاهی، قدمت زیرساخت های درمانی، کمبود امکانات رفاهی، پراکندگی دانشکده ها و نبود کتابخانه مرکزی از مسایل پیش رو دانشگاه است که در این زمینه برون رفت از این چالش ها هماهنگی ى رایزنی های متعددی با مسوولان وزارتی، کشوری و اخیرا در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: تامین هزینه های شماره گذاری آمبولانس های مرکز اورژانس، تخصیص ٣ دستگاه سی تی اسکن، تامین ٢٠ دستگاه همودیالیز، افزایش مجوز جذب اعضای هیات علمی، انعقاد قرارداد تحویل دستگاه سی تی اسکن و ام آر آی و شتابدهنده خطی، پیگیری افزایش بودجه سال آینده دانشگاه و تامین ٩٠ میلیارد تومان خارج از بودجه وزارت بهداشت، از دستاوردهای این نشست ها بوده است.

دکتر سالاری در خصوص سفر اخیر وزیر بهداشت به گیلان، به پیگیری مصوبات این سفر و راه اندازی پایگاه اورژانس هوایی در استان، راه اندازی کوهورت سالمندان و تامین وسایل و تجهیزات مورد نیاز دانشجویان اشاره کرد و گفت: با عزمی جدی در صدد هستیم تا با اصلاح زیرساخت های بهداشتی و درمانی استان، روند خدمت رسانی را به وضعیت مطلوبی سوق دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان، اولویت های پژوهش، آموزش و درمان در دانشگاه را تلاش در جهت ایجاد طراز مثبت مالی، تلاش برای برون رفت از شرایط مالی موجود، پیگیری پیشبرد پروژه های طرح تحول سلامت، تقویت پژوهش های فاخر و اثربخش حوزه سلامت و درمان، گسترش مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان، توسعه زیرساخت آموزش و تحصیلات تکمیلی و بهبود وضعیت جذب اعضای هیات علمی برشمرد و اظهار امیدواری کرد با وجود دلسوزان حوزه سلامت استان، بتوان گام های بلندی در راستای آنچه شایسته مردم گیلان است، برداریم.