به گزارش صفیر گیلان، علی درجانی با اشاره به ماموریت سازمان در راستای افزایش بهره وری محصولات کشاورزی گفت: با توجه به کهولت سن کشاورزان قدیمی و عدم علاقه کشاورزان جوان به دلیل سختی کار کشاورزی سنتی، بهترین گزینه برای فراگیر کردن کشاورزی، سوق دادن کشاورزان جوان به سمت تکنولوژی و مکانیزاسیون و ایجاد بسترهای […]

به گزارش صفیر گیلان، علی درجانی با اشاره به ماموریت سازمان در راستای افزایش بهره وری محصولات کشاورزی گفت: با توجه به کهولت سن کشاورزان قدیمی و عدم علاقه کشاورزان جوان به دلیل سختی کار کشاورزی سنتی، بهترین گزینه برای فراگیر کردن کشاورزی، سوق دادن کشاورزان جوان به سمت تکنولوژی و مکانیزاسیون و ایجاد بسترهای آن در استان است.

وی افزود: با توجه به محدودیت منابع پایه تولید محصولات کشاورزی از قبیل زمین و آب، خاک … و از طرفی رشد جمعیت، ناگزیر به ارتقاء بهره وری در بخش کشاورزی هستیم که استفاده از فناوری و نیروی مکانیکی به عنوان اصلی ترین اهرم های گذر از کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن صنعتی است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان ادامه داد: پس از فعالیت های الگویی، ترویجی و انتخاب تکنولوژی مناسب در خصوص نشاءکارهای برنج و کمباین ویژه شالیزارها که مورد استقبال برنجکاران واقع شد، هم اکنون ۶۲ درصد از عملیات زراعی تولید برنج به صورت ماشینی انجام می گیرد و روند توسعه مکانیزاسیون همچنان ادامه دارد.

درجانی تصریح کرد: ماشین آلات کشاورزی وارد مراحل مختلف عرصه تولید شده و جز لاینفک ساختار کشاورزی شده، توسعه مکانیزاسیون با گذر از کشاورزی سنتی علاوه بر ارتقاء بهره وری موجب کاهش هزینه تولید، کاهش عملیات سنتی، ایجاد انگیزه در قشر جوان برای تولید انواع محصولات کشاورزی می شود.

وی خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری بیش از ۱۳۷هزار هکتار از اراضی برنج کاری استان که بیش از نیمی از سطح زیر کشت زمین های شالیزاری استان را شامل می شود با استفاده از ماشین کشت شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان تصریح کرد: جهادکشاورزی استان گیلان باتوجه به دغدغه افزایش بهره وری کشاورزی اقدام به فراهم کردن تسهیلات و فعالیت های ترویجی در این راستا کرده است تا هر چه بیشتر شاهد رونق کسب و کار کشاورزی در استان گیلان باشیم.