مشاهده مطلب

      ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸      0             26011      اخبار, فرهنگی و اجتماعی   Print This Post Print This Post
پادیاب جهاد

مدیر جهاد کشاورزی صومعه‌سرا گفت؛

نیشکر تولیدی کشاورزان صومعه‌سرایی ارگانیک است

مدیر جهاد کشاورزی صومعه‌سرا گفت: کشت نیشکر در صومعه‌سرا، قطب تولید این محصول در گیلان آغاز شد.

به گزارش صفیر گیلان، احمد پادیاب گفت: کشت نیشکر در ۲۲هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

وی با اشاره به قیمت ۱۰۰ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود: ۷۵ خانوار صومعه سرائی به کشت نیشکر و پخت شکر سیاه و دوشاب مشغول هستند.

پادیاب خاطرنشان کرد: نیشکرکاران صومعه سرائی سال گذشته  ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۹میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تولید و به بازارهای مصرف عرضه کردند.

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا اعلام کرد: نیشکر تولیدی کشاورزان صومعه‌سرایی ارگانیک است.

وی با بیان اینکه نیشکر در صومعه‌سرا، اردیبهشت کشت و در دی برداشت می‌شود، تصریح‌ کرد : از این محصول شکر سیاه و دوشاب تهیه می‌شود که مصرف آن برای درمان بیماری های یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.

 دیدگاههای کاربران

  1-  دیدگاهها پس از تایید مدیر سایت نمایش داده می شوند.
  2-  از ارسال دیدگاههای تکراری و حاوی توهین به حزب یا گروه خاصی پرهیز گردد.

شهرداری رشت
photo_2019-05-18_01-17-51
IMG00008
نئوپان
پارک علم و فن اوری
image_2019_5_5-4_33_45_923_clp
image_2019_5_3-22_47_29_877_ATq
بهجت
iهلال احمر
تجلیل
image_2019_4_28-7_40_18_647_R8R
سرهنگ محمدی