مدیرکل دامپزشکی استان گیلان از آغاز طرح گسترده واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین علیه بیماری ویروسی و خطرناک تب برفکی، از اول بهمن‌ماه به مدت ۲ ماه در تمامی شهرستان‌های استان خبر داد

صفیر گیلان ؛هادی بابایی، مدیرکل دامپزشکی گیلان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت از آغاز واکسیناسیون سراسری دام‌های گیلان علیه تب برفکی خبر داد و اظهار کرد: این طرح با هدف ایجاد ایمنی پایدار در جمعیت دامی استان، از تاریخ یکم بهمن به صورت همزمان در تمامی شهرستان‌های استان آغاز شده و به مدت ۲ ماه ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت این اقدام پیشگیرانه، افزود: تب برفکی یک بیماری ویروسی بسیار مسری است که سبب خسارات اقتصادی شدیدی در صنعت دامپروری می‌شود و واکسیناسیون به موقع و منظم، مؤثرترین روش کنترل و پیشگیری از آن است.
مدیرکل دامپزشکی گیلان از تمامی دامداران استان درخواست کرد برای واکسینه کردن دام‌های خود با اکیپ‌های مایه‌کوبی شهرستان‌ها، همکاری لازم را به عمل آورند.
بابایی بر ضرورت رعایت اقدامات بهداشتی و قرنطینه‌ای توسط دامداران تأکید کرد و گفت: پرهیز از خرید و فروش دام بدون گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای و گزارش سریع موارد مشکوک بیماری به ادارات دامپزشکی شهرستان‌های تابعه استان، برای موفقیت کامل این طرح و حفظ سلامت گله‌ها ضروری است.