صفیر گیلان/ فومن ؛مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان فومن از تخصیص ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره به‌منظور ساخت مسکن روستایی و شهری و حمایت از دهک‌های کم‌درآمد این شهرستان خبر داد

اختصاصی/ صفیر گیلان؛سید علی جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به اولویت‌بندی حمایت از اقشار آسیب‌پذیر اظهار داشت: این تسهیلات با نرخ سود ۵ درصد و دوره بازپرداخت ۲۰ ساله در نظر گرفته شده است که برای ساخت مسکن روستایی و ساخت مسکن در شهر فومن به ۲۸۱ نفر از متقاضیان دهک‌های ۱ تا ۴ پرداخت می‌شود.

وی در ادامه با تشریح روند اجرایی این طرح افزود: تاکنون مراحل اداری برای معرفی ۱۰۰ متقاضی واجد شرایط به بانک‌های عامل انجام شده و فرآیند تشکیل پرونده برای سایر متقاضیان نیز با جدیت در حال پیگیری است.

مدیر بنیاد مسکن فومن در پایان ابراز امیدواری کرد که با پرداخت این تسهیلات، گام مؤثری در جهت خانه دار شدن اقشار ضعیف جامعه و بهبود وضعیت سکونتگاه‌های شهرستان برداشته شود.

 

  • نویسنده : تنظیم؛زلیخا صفری