بازدید رئیس کل دادگستری استان گیلان از تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی شهرستان فومن؛

برخورد قانونی دستگاه قضا با مدیران محلی و غیر محلی متخلف تغییر کاربری اراضی کشاورزی و زراعی/کشاورزان برای بنای ملک در اراضی به جهاد کشاورزی

  پرینت
برخورد قانونی دستگاه قضا با مدیران محلی و غیر محلی متخلف تغییر کاربری اراضی کشاورزی و زراعی/کشاورزان برای بنای ملک در اراضی به جهاد کشاورزی
شناسه خبر : 68118 | تاریخ انتشار : 21 اسفند 1401 - 10:34 | 326 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

رئیس کل دادگستری استان گیلان به همراه تعدادی از مسئولان قضایی و مدیران اجرایی از تغییر کاربری های غیر مجاز در برخی روستاهای شهرستان فومن بازدید کرد.کشاورزانی که می‌خواهند در اراضی کشاورزی خود برای فرزندانشان ملکی بنا کنند می‌توانند به کمیسیونی که به همین منظور در جهاد کشاورزی استان مستقر است مراجعه کنند.

احمد آقایی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه قانون گذار هر گونه تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی زراعی و باغی را ممنوع کرده و برای آن مجازات‌هایی در نظر گرفته است گفت: اقتصاد مردم استان گیلان بر مبنای کشاورزی است و زیر ساخت این اقتصاد، زمین‌های کشاورزی است که میراث گرانبهای نیاکان ماست و ما موظفیم که از آن صیانت و حفاظت نماییم.

وی در ادامه اظهار داشت: کشاورزانی که می‌خواهند در اراضی کشاورزی خود برای فرزندانشان ملکی بنا کنند می‌توانند به کمیسیونی که به همین منظور در جهاد کشاورزی استان مستقر است مراجعه کنند.

آقایی با بیان اینکه بزودی در دادگستری استان نشستی در راستای رفع مشکلات این روستا‌ها تشکیل خواهد شد، تصریح کرد: دستگاه قضایی با متخلفینی که به تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی و زراعی اقدام می‌کنند اعم از اینکه از مدیران محلی یا غیر محلی باشند برخورد قانونی کرده و برای آنان پرونده قضایی تشکیل خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رییس کل دادگستری استان همچنین از روستای خداشهر و شلشه دره آلیان بازدید و با مردم این روستاها گفت و گو کرد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
تغییر مسیر راه‌آهن رشت ـ آستارا نباید به اراضی کشاورزی آسیب بزند
جشنواره گل غافلگیرکننده فجر سپاسی در خانه ملوان/ شکار بی‌رحمانه قو برای فرار از بحران
برخی افراد با ایجاد هجمه و فشار به تیمم لطمه می‌زنند/ از هواداران واقعی فجر تشکر می‌کنم
تداوم اجرای پروژه های ملی مهاجرت به فیبرنوری با نظارت ویژه مدیر مخابرات گیلان
طرح توسعه فرودگاه بین‌المللی رشت وارد فاز اجرایی توسعه اقتصادی می‌شود
توانمندی بانوان یک شعار نیست
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.