به گزارش صفیر گیلان؛پیش از ظهر امروز- دوشنبه، نشست شورای پیوند دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر مهدی شادنوش- رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت و صاحبان فرایند پیوند گیلان در سالن اجلاس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد. دکتر مهدی شادنوش- رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت […]
به گزارش صفیر گیلان؛پیش از ظهر امروز- دوشنبه، نشست شورای پیوند دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر مهدی شادنوش- رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت و صاحبان فرایند پیوند گیلان در سالن اجلاس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
دکتر مهدی شادنوش- رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت، با بیان این که رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی از روسای دانشگاه های با انگیزه و پر تلاش است و وزارت بهداشت و شخص دکتر هاشمی نیز از ایده های علمی وی حمایت می کند، گفت: پیوند قله فعالیت های پزشکی در دنیاست و با وجود پتانسیل های موجود در گیلان می توان شاهد جهش بزرگی در این زمینه بود.
وی تاکید کرد: استان گیلان ظرفیت های لازم برای توسعه پیوند را دارد و در این خصوص باز مهندسی فرایندها بر اساس قوانین و دستور العمل های موجود می تواند مثمر ثمر باشد.
رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت، تصریح کرد: استان گیلان از دیر باز در حوزه پیوند فعالیت های گسترده ای انجام داده و کارنامه خوبی هم از خود بر جای گذاشته است.
وی ادامه داد: با وجود این سابقه و پتانسیل های موجود در اساتید این دانشگاه و حمایت های شخص رییس دانشگاه علوم پزشکی از مقوله پیوند، امیدواریم در آینده شاهد فعالیت های گسترده دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه های مختلف از جمله پیوند باشیم.
دکتر شادنوش اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان برنامه های خوبی در حوزه بیماری های خاص داشته است. اگر چه یک روزی دومین استان تالاسمی خیز کشور شناخته می شد، اما در سال های اخیر با برنامه ریزی های که در این خصوص انجام داده است توانسته این مورد را به صفر برساند و الان شاهد توقف رشد تالاسمی در این استان هستیم.
وی ادامه داد: مشابه این طرح ها در حوزه مختلف گیلان زیاد است، انشالله بتوانیم با برنامه ریزی و تقویت این دانشگاه شاهد ارتقای همه جانبه حوزه سلامت در گیلان باشیم تا الگو و سر آمد سایر استان ها در کشور قرار بگیرد.
دکتر شاد نوش با بیان این که هزینه های ۵ ساله یک بیمار دیالیزی حدود ۳۵۰ میلیون تومان و هزینه ۵ ساله ی یک بیمار پیوند کلیه شده حدود ۵۰ تومان است، تاکید کرد: نسبت هزینه دیالیز به پیوند ۷ به یک است، پس هر چقدر در خصوص پیوند هزینه شود مقرون به صرفه است.
وی اظهار امید واری کرد: با منسجم شدن تیم های پیوند و تقویت آن ها آن چه که شایسته مردم صاحب نام و با فرهنگ گیلان است در این خصوص تحقق پیدا کند.
در ادامه هر یک از اعضای شورای پیوند دانشگاه نسبت به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص مقوله پیوند پرداختند.
پی نوشت: راه اندازی بخش پیوند کلیه در سال ۱۳۷۷ در بیمارستان رازی رشت به انجام رسید و اولین اهدای عضو از مرگ مغزی (اهدای کلیه ) در سال ۱۳۸۷ در این بیمارستان به وقوع پیوست. هم اکنون بیمارستان رازی به عنوان تنها بیمارستان پیوند استان است که در زمینه پیوند کلیه و کبد فعالیت می کند و در دو سال اخیر ۹ پیوند موفق کبد در این مرکز به انجام رسیده است.
Wednesday, 27 November , 2024