صفیر گیلان ؛سعید رحمت زاده با اشاره به اینکه درحوزه کشاورزی درکشور  ضعیف هستیم افزود: سازمان منابع طبیعی کشور مسوولیت حفظ واحیا وتوسعه را دارد اما نگاه به صنوبر باید نگاه کشاورزی و زراعت گونه باشد و نباید نگاه تجارتی به صنوبر داشته باشیم.

به گزارش صفیر گیلان ؛نماینده شهرستان صومعه سرا در نشست با رییس منابع طبیعی  کشور برای پیگیری  حل مشکلات صنوبرکاران  اظهار داشت:  سیاست های اقتصاد کشاورزی ما سیاست های قابل قبولی نبوده است ونباید قوانین دست وپا گیر، کشاورزی ما را از رونق بیندازد.

سعید رحمت زاده با اشاره به اینکه درحوزه کشاورزی درکشور  ضعیف هستیم افزود: سازمان منابع طبیعی کشور مسوولیت حفظ واحیا وتوسعه را دارد اما نگاه به صنوبر باید نگاه کشاورزی و زراعت گونه باشد و نباید نگاه تجارتی به صنوبر داشته باشیم.

نماینده شهرستان صومعه سرا در مجلس با اشاره به اینکه افزایش قیمت ها وهزینه ها کشاورز را می رنجاند اظهار داشت: اگراساس کار ایجاد نگاه درست به کشاورزی صنوبر باشد بسیاری از قوانین غیر ضروری از مقابل پای کشاورز برداشته می شود.

وی در ادامه به ابلاغ دستور العمل اجرای نشانه گذاری، مدیریت وبهره بر داری درختان درسال ۱۴۰۰ اشاره کرد وافزود:  این  دستور العمل در حوزه صنوبرکاری و درختان خود کاشت در مستثنیات زمین شخصی کشاورز واجد اشکال حقوقی است و آنچه صنوبرکاران مارا اذیت می کند حکمی است که در بند ت ماده ۳این دستورالعمل ذکر شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت:  از طرفی در دستور العمل، به کشاورز برای مجوز قطع درختان صنوبر در زمین شخصی و یا اجاره ای داده شده است اما در پله بعدی برایش مجوز حمل در نظر گرفته شد ه است.

رحمت زاده با تاکید براینکه دوگانگی در یک دستور العمل ودلایل مختلف ازجمله کاغذ بازی وقوانین غیر ضروری و مراحل اداری گریبان صنوبرکار ران راگرفته است افزود:  در خواست ما این است به داد کشاورز ان صنوبر کار برسید و دستورالعمل سال ۱۴۰۰را با رویکرد حمایت از صنوبرکاران دست کاشت  بازنگری کنید.

وی حفاظت از منابع ملی وطبیعی را وظیفه همگان دانست و خاطر نشان کرد:  در آنجایی که کشاورز ما در زمین خود کاشت می کند نباید قوانین به گونه ای باشد که کشاورزی ما دستخوش تصمیمات اشتباه و در پی آن کشاورز ما در گیر معادلات دست و پاگیر  گردد.

رییس منابع طبیعی کشور در این نشست قول مساعد وهمکاری با صنوبرکاران داد واظهار داشت:  سیاست و برنامه در اولویت  منابع طبیعی طبق قانون برنامه هفتم،زراعت چوب در سطح کشور است.

تیموری افزود:  زنجیره صنعت چوب از تولید کاشت وداشت و کارخانه برای ما بسیار اهمیت دارد وتمام سعی خود را برای تغییروسهل شدن  قوانین در راستای حمایت از کشاورزان صنوبرکار بکار می گیریم.

وی افزود:  تقویت صنعت چوب علاوه برایجاد اشتغال مانع واردات چوب، خروج ارز و حفظ جنگل می گردد از این رو باید صنوبرکاری را به عنوان صنعت زراعت وچوب گسترش بدهیم و موانع پیش رو را برای ایجاد انگیزه در کشاورزان برداریم.

در این نشست تعدادی از صنوبرکاران نمونه کشوری و اعضای صنف های کشاورزی برای حل مشکلات  حضور داشتند