صفیر گیلان/رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به رتبه و سطح عالی پارک علم و فناوری گیلان در کشور اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به تنوع محصولات فناورانه و دانش بنیان در زمینه های مختلف؛ پارک علم و فناوری گیلان رتبه دوم کشور را دارد
پیرو تفاهمنامه با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان؛ این رویداد به منظور حمایت از فرزندان شاهد و ایثارگر فعال در عرصه کسب و کارهای نوپا و با هدف ایجاد اشتغال پایدار، حمایت از ایثارگران فعال حوزه کارآفرینی و بهرهگیری از ظرفیت نخبگان برای شکوفایی اقتصادی و رشد و گسترش ایدههای نو در دنیای کسب و کار برگزار شد.
در این مراسم دکتر عبدالله حاتم زاده رئیس پارک علم و فناوری گیلان گفت: پارک علم و فناوری گیلان با توجه به ماموریتی که بر عهده دارد، توان حمایت حداکثری را از ایده ها و طرح های نوآورانه را دارد و خوشبختانه با توجه به حضور و حمایت بنیاد شهید و ایثارگران استان گیلان؛ می توانیم حمایت های بیشتری حتی فراتر از استان به دانش پژوهان و فناوران ارائه نماییم.
وی با اشاره به ظرفیت های موجود در استان گیلان گفت: تا کنون در استان گیلان ۸۸ شرکت دانش بنیان ثبت شده است که با توجه به ظرفیت های زیست بوم نوآوری و فناوری استان، امیدواریم تعداد شرکت های دانش بنیان استان را به ۲۰۰ شرکت برسانیم.
دکتر حاتم زاده درباره حمایت های معاونت فناوری وزارت عتف اظهار کرد: با توجه به تلاش های معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف، در راه اندازی سامانه های “نان” و “جان”؛ صاحبان ایده و نوآورانی که امروز در این رویداد طرح های خود را ارئه نمودند، می توانند در این سامانه ها ثبت نام نمایند و طرح ها و حتی تولیدات خود را برای ارائه به بازارهای داخلی و فراملی، در این سامانه ارائه نمایند.
وی ادامه داد: سامانه نان(نظام ایده ها و نیازها) برای دریافت ایده ها با نگاه رفع نیازهای فناورانه کشور طراحی شده که طراحان و پژوهش گران می توانند با مراجه به این سامانه، نیازهای فناورانه کل کشور را رصد نمایند تا بتوانند درباره آن، راه کار و ایده های نوآورانه ارائه نمایند و همچنین سامانه جان (جریان اقتصادی نوین)، سامانه ای است که فناوران و تولیدکنندگان در حوزه فناوری و دانش بنیان، می توانند محصولات خود را ثبت نمایند.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به رتبه و سطح عالی پارک علم و فناوری گیلان در کشور اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به تنوع محصولات فناورانه و دانش بنیان در زمینه های مختلف؛ پارک علم و فناوری گیلان رتبه دوم کشور را دارد و در سطح بندی پارک های علم و فناوری کشور به عنوان سطح عالی ارزیابی شده و توانسته است با ۲۱۰ محصول فناورانه ثبت شده در سامانه “جان”، در امسال، نزدیک به ۱۰ درصد تولیدات دانش بنیان کشور را به خود اختصاص دهد.
وی در پایان، تنوع محصولات فناورانه در حوزه های مختلف فناوری سطح بالا را در استان نمونه اعلام کرد و گفت: استان گیلان با تولیدات دانش بنیان شرکت های فناور و دانش بنیان خود در حوزه هایی همچون تجهیزات پزشکی، صنعت، هوافضا، رادیو داروها؛ به عنوان استان نمونه در کشور به بشمار آید. و امیدوارم با همکاری و همیاری کلیه تاثیرگذاران و دستگاه های اجرایی استان و توانایی و قابلیت های ایده پردازان و صاحبان ایده، بتوانیم سطح استان را بیشتر از پیش ارتقا دهیم تا در تحقق شعار سال موفق تر عمل کنیم.
در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری گیلان، مهندس ایمان قربانی مدیر خانه خلاق و نوآوری پارک علم و فناوری گیلان درباره این رویداد گفت: براساس فراخوان چهارمین رویداد استارت آپی سرآمدان شاهد و ایثارگر ۲۲ طرح ارائه شد که پس از داوری، هشت طرح برای راهیابی به مرحله پایانی انتخاب شد.
قربانی به عنوان تسهیلگر و راهبر این رویداد با اشاره به نحوه ی برگزاری گفت: این رویداد در چهار سطح فناورانه شامل ایده؛ تحقیق و توسعه (R&D)؛ نمونه محصول ((MVP)؛ و توسعه بازار محصول برگزار شد که در هر سطح ۲ استارت آپ (در مجموع هشت استارت آپ) با هم رقابت کردند که از هر سطح یک استارت آپ به مرحله کشوری راه یافت.
مدیر خانه خلاق و نوآوری پارک علم و فناوری گیلان خاطر نشان کرد: تیمهای برگزیده چهارمین رویداد استارت آپی سرآمدان شاهد و ایثارگر از حمایتهای پارک علم و فناوری برخوردار خواهند شد.
قربانی بیان کرد: فرهنگسازی، اطلاع رسانی و مستندسازی نرم افزارها، اپلیکیشنها، بازیهای رایانه ای، خدمات آموزشی، خدمات اداری و حقوقی در سازمان، سلامت، مراقبتهای سالمندی و امور جانبازان، امداد و نجات،گردشگری و هتلداری، بانکی، بیمهای و کشاورزی از جمله محورهای این رویداد بود
Saturday, 14 September , 2024