افزونه جلالی را نصب کنید. - 11 محرم 1444
- مکتب حسینی، مکتبی انسان ساز و الگوی تربیتی و اخلاقی برای همیشه تاریخ است
- جمعیت هلال احمر گیلان، جزء دستگاههای برتر امر به معروف و نهی از منکر
- داستان امام حسین (ع) با شهادت او نه تنها تمام نشد بلکه تازه شروع شده و باعث جهانی شدن فرهنگ و مکتب امام حسین (ع) شد.
- روند پیشرفت پروژههای پسماند – جذب اعتبارات ملی
- بازدید مدیریت مخابرات منطقه گیلان از انبار مرکزی مخابرات
- بیماران کرونایی بستری در گیلان کمتر از ۱۸ سال سن دارند
شعرهای گیلکی شیون در بین مردم از جلوه خاصی برخوردار بود/شیون از پیشروان غزل مدرن بود و توانست گامی بزرگ در غالب غزل بردارد
اختصاصی صفیر گیلان، سید علیرضا طبائی، شاعر، ترانه سرا، روزنامه نگار و منتقد ادبی کشور عصر امروز (۲۳ اردیبهشت) در نوزدهمین یادمان شاعر شالیزارهای گیلان شیون فومنی که در سالن شهدای خدمتگزار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن برگزار شد،ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این یادمان گفت:از سال ۴۷ با آثار شیون فومن آشنا شدم و در دیدارهایی که […]
اختصاصی صفیر گیلان، سید علیرضا طبائی، شاعر، ترانه سرا، روزنامه نگار و منتقد ادبی کشور عصر امروز (۲۳ اردیبهشت) در نوزدهمین یادمان شاعر شالیزارهای گیلان شیون فومنی که در سالن شهدای خدمتگزار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن برگزار شد،ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این یادمان گفت:از سال ۴۷ با آثار شیون فومن آشنا شدم و در دیدارهایی که با او داشتم، از نظر انسانیت از مرتبه بالایی برخوردار بود ومن اثارش را برای اولین بار در مجله چاب و شیفته بیانش شدم.
طبائی با اشاره به اینکه در سالهای ۷۴ شعرهای گیلکی شیون در بین مردم از جلوه خاصی برخوردار بود، گفت: آوازه استقبال و اقبال مردم به آثار شیون فومن در زمینه زبان بومی در آن زمان به خوبی مشهود بود.
شاعر، ترانه سرا روزنامه نگار و منتقد ادبی کشور با بیان اینکه آثار شیون توانسته بود در عامه مردم نفوذ کند، گفت: مرحوم میراحمد فخری نژاد در دو جبهه و دو زبان مقبولیت پیدا کرد.
طبائی با بیان اینکه شیون حق بزرگی بر گردن فرهنگ فولکلور این آب و خاک دارد، تصریح کرد: در آن سالها بهترین و زیباترین غزلها توسط شیون فومنی سروده شد که سبب ماندگاری این شاعر گیلانی شد.
ایشان همچنین به غزلسرایی شیون در سالهای قبل انقلاب که توانست گامی بزرگ در قالب غزل بردارد اشاره و افزود:کسانی که زبان فارسی را میشناسند و لطافتها آن را درک و حس کردند میتوانند غزلهای شیون را درک کنند.
وی یکی از بهترین ابتکارات شیون فومنی در شعر سرایی را نوآوری در کلام و ترکیبات زیبا دانست و اظهار داشت: برخی از آثار همیشه و در هر زمانی مطرح میشود و همیشه تازه است.
سید علیرضا طبائی،شاعر ،ترانه سرا،روزنامه نگار و منتقد ادبی کشورتاکید کرد ؛وزن همیشه جزئی از اندیشه و وجود یک شاعر است و شیون به وزن نگاه داشت و این عامل خیال پردازی وی در اندیشه و نگاهش بود.
امروز و در این مراسم یادمان روی نمایی پوستر همایش ملی یادمان استاد میراحمد سید فخر موسوی نژاد به دست استاد سید علیرضا طبائی رونمایی شد./زلیخا صفری
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد