معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان؛

طرح هادی روستای گتگسر تهدیدی برای زمین‌های زراعی، اراضی ملی، ساحل، مرتع و جنگل است

  پرینت
طرح هادی روستای گتگسر تهدیدی برای زمین‌های زراعی، اراضی ملی، ساحل، مرتع و جنگل است
شناسه خبر : 53651 | تاریخ انتشار : 21 دی 1400 - 20:26 | 326 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

صفیر گیلان؛حمزه خلیلی رئیس کل دادگستری استان گیلان به همراه جمعی از مدیران استانی از روستای گتگسر از توابع گیسوم شهرستان تالش بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛ حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی رئیس کل دادگستری استان گیلان به همراه جمعی از مدیران استانی از روستای گتگسر از توابع گیسوم شهرستان تالش بازدید نمود.

احمد آقایی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان که در این بازدید حضور داشت اعتراض اهالی این روستا به طرح هادی را از دلایل بازدید مسئولان قضایی دانست و اظهار داشت: اجرای طرح هادی در روستای گتگسر تهدیدی برای زمین های زراعی مردم و همچنین اراضی ملی، ساحل، مرتع و جنگل است.

وی با اشاره به اینکه جنگلها، مراتع و سواحل از ذخایر این منطقه محسوب می شود افزود: قطعا این طرح نیاز به بازنگری دارد تا اراضی کشاورزی، ملی و جنگلی از این طرح خارج شوند و طرح هادی نه تنها تهدیدی برای این روستا نبوده بلکه از عوامل توسعه و پیشرفت آن باشد.

آقایی با بیان اهمیت حفاظت و صیانت از منابع طبیعی و اراضی ملی و حفظ کاربری زمین های کشاورزی تصریح کرد: پس از بررسی های کارشناسی با قصور کنندگان اجرای طرح هادی که خواسته یا ناخواسته موجب سوء استفاده فرصت طلبان و سودجویان را فراهم می کنند برخورد قانونی صورت می گیرد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: طی روزهای آینده نشستی در دادگستری مرکز استان در راستای بازنگری طرح هادی در روستای گتگسر و احیای زمین های این روستا تشکیل خواهد شد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
خروش ضداستکباری مردم شهرستان صومعه سرا در یوم الله ۱۳ آبان
«فریاد استکبارستیزی» در شهرستان عالم پرور شفت طنین انداز شد
وقتی نسلی تازه از استکبارستیزان کوچک در دیار میرزا صف بست+گزارش تصویری
راهپیمایی یوم‌الله ۱۳, آبان در رشت برگزار شد
دروغ پراکنی و «ارجاف رسانه‌ای»ابزار دشمن برای تضعیف وحدت ملت‌ است
مبارزه با استکبار راه شهدا است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.