به گزارش صفیر گیلان؛در راستای ایجاد سیستم های حفاظتی و رویت پذیری و تبادل بهتر اطلاعات، پروژه فیبرنوری بر روی خط ۲۳۰ کیلوولت سپیدرود- نیرو گاه شهیدبهشتی لوشان نصب شد. «مهندس مهران صدر ممتاز » رئیس اداره تعمیرات خطوط شرکت سهامی برق منطقه ای گیلان با بیان اینکه خطوط انتقال و فوق توزیع شریان […]
به گزارش صفیر گیلان؛در راستای ایجاد سیستم های حفاظتی و رویت پذیری و تبادل بهتر اطلاعات، پروژه فیبرنوری بر روی خط ۲۳۰ کیلوولت سپیدرود- نیرو گاه شهیدبهشتی لوشان نصب شد.
«مهندس مهران صدر ممتاز » رئیس اداره تعمیرات خطوط شرکت سهامی برق منطقه ای گیلان با بیان اینکه خطوط انتقال و فوق توزیع شریان های اصلی صنعت برق در راستای انتقال برق به مشترکین عزیز می باشند گفت: با توجه به ضرورت و اهمیت خطوط انتقال و فوق توزیع که در واقع شریان های اصلی صنعت برق در راستای انتقال برق پایدار و مطمئن به مصرف کنندگان محترم می باشد، در راستای ایجاد سیستم های حفاظتی و رویت پذیری و تبادل بهتر اطلاعات، پروژه نصب فیبرنوری بر روی خط ۲۳۰ کیلوولت نیروگاه سپیدرود- نیرو گاه لوشان نصب شد.
وی افزود: خط ۲۳۰ کیلوولت نیروگاه سپیدرود- نیرو گاه لوشان دارای ۳۲ پایه به طول ۱۵ کیلومتر می باشد که در سال ۱۳۵۰ به بهره برداری رسیده است. این خط نقش حیاتی و اساسی در راستای تبادل انرژی برق شبکه برق گیلان و کشور دارد و به عبارتی حلقه اتصال استانهای گیلان، تهران وآذربایجان می باشد.
رئیس اداره تعمیرات خطوط شرکت سهامی برق منطقه ای گیلان تصریح کرد:
خط ۲۳۰ کیلوولت نیروگاه سپیدرود- نیرو گاه لوشان، وظیفه تبادل انرژی برق از نیروگاه سیکل ترکیبی گیلان به نیروگاه سد سپیدرود و از سد سپیدرود به نیروگاه لوشان و از آنجا به نیروگاههای منطقه تهران را برعهده دارد. همچنین تبادل انرژی برق از نیروگاه سیکل ترکیبی گیلان به پست پونل و از پست پونل به نیروگاه پره سر و از نیروگاه پره سر به پست آستارا و از آنجا به نیروگاههای مناطق؛ اردبیل، تبریز، زنجان و تهران را بر عهده دارد.
صدر ممتاز در خصوص اهداف نصب فیبر نوری بر روی خط۲۳۰کیلوولت سپیدرود- نیرو گاه لوشان گفت:
با اجرای پروژه تعویض سیم گارد خط ۲۳۰ کیلوولت سپیدرود (منجیل) – لوشان با سیم گارد حاوی فیبرنوری OPGW ، اتصال پست سپیدرود به شبکه فیبرنوری برق گیلان برقرار می شود. در آینده ای نزدیک اطلاعات (Data & DTS) پست از طریق نصب تجهیزات اکتیو نوری به پست مقابل (پست نیروگاه لوشان) منتقل شده و نهایتاً در دیسپاچینگ منطقه قابل استفاده می شود. انتقال اطلاعات از طریق فیبرنوری، افزایش رؤیت پذیری و قابلیت اطمینان را درپی خواهد داشت. همچنین شبکه داخلی(اترنت) شرکت نیز بر بستر فیبرنوری به پست سپیدرود قابل انتقال خواهد بود که این امر زمینه استفاده واحد IT جهت برقراری اتوماسیون اداری در پست سپیدرود و دفتر بازار برق جهت قرائت و انتقال داده های کنتورهای بازاربرق را فراهم می نماید.
Wednesday, 27 November , 2024