صفیر گیلان/صالحی‌امیری سرمایه‌گذاری در این پروژه را نمونه‌ای بارز از نگاه عدالت‌محور و توسعه‌ای دولت دانست و افزود: ایجاد این مجتمع گردشگری، علاوه بر اشتغال‌زایی پایدار، به رونق اقتصادی منطقه و افزایش شاخص‌های رفاه اجتماعی کمک خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان ازشفت؛سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، عصر امروز (شنبه، اول شهریور ۱۴۰۴) در مراسم افتتاح مجتمع گردشگری شهرستان شفت، ظرفیت‌های این شهرستان را «گنجینه‌ای بکر و کم‌نظیر» برای توسعه صنعت گردشگری کشور توصیف کرد.

وی با اشاره به جایگاه ممتاز استان گیلان در نقشه گردشگری ایران  گفت: شفت یکی از مناطق بکر و مستعد گردشگری در کشور است که در صورت توسعه زیرساخت‌های متناسب می‌تواند به قطب ملی گردشگری تبدیل شود.

صالحی‌امیری سرمایه‌گذاری در این پروژه را نمونه‌ای بارز از نگاه عدالت‌محور و توسعه‌ای دولت دانست و افزود: ایجاد این مجتمع گردشگری، علاوه بر اشتغال‌زایی پایدار، به رونق اقتصادی منطقه و افزایش شاخص‌های رفاه اجتماعی کمک خواهد کرد.

وی اظهار کرد:این شهرستان نه‌تنها قابلیت جذب گردشگران داخلی و خارجی را دارد، بلکه می‌تواند موتور محرک اقتصاد محلی و عامل پیوند فرهنگی میان نسل‌ها باشد.چنین پروژه‌هایی زمانی موفق خواهند بود که در عین توسعه اقتصادی، به صیانت از میراث‌فرهنگی و محیط‌ زیست نیز متعهد باشند.

وزیر میراث‌فرهنگی در ادامه سخنان خود تأکید کرد: دولت با همه ظرفیت‌ها و توان خود از طرح‌هایی که در مسیر توسعه پایدار گردشگری و حفظ هویت فرهنگی ملت ایران گام بردارند حمایت خواهد کرد.

وی تصریح کرد:انتظار ما این است که با هم‌افزایی بخش خصوصی، استانداری و نمایندگان مجلس، راه برای تبدیل شهرستان‌هایی همچون شفت به قطب‌های مؤثر گردشگری هموارتر و نام این منطقه در نقشه گردشگری ملی برجسته‌تر شود.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به اینکه در این گوشه از جقرافیا این ایده به نام شالیزه خلق می شود حتما”سرمایه گذار فراتر از انگیزه مالی انگیزه  درونی داشت و به این سبک عشق می ورزید.
وی از همه آنهایی که در شکل گیری این سازه نقش داشتند  تقدیرنمود و گفت: همه حمایت کنید تا این مجموعه به اژانس ها و تورهای گردشگری معرفی شوند خصوصا” به گردشگران کشور عراق و حوزه خلیج فارس تا در  طول سال ظرفیت سطح اشغال کامل شود.
صالحی‌امیری تاکید کرد:تلاش کنیم  تا مجموعه علاوه بر جذب گردشگر یکی از عناصر جذب گردشگر به ایران زیبا باشد و رسانه این جذابیت و تاریخ کهن میراث فرهنگی را به جهان بشناساند.
وزیر میراث‌فرهنگی گیلان را به خورشیدی تعبیر کرد که در دنیای امروز می درخشد هم نور می دهد و هم حرارت.. از این منظر باید سرمایه گذاران  را هم در سراسر کشور و هم خارجی را به این استان جذب کنیم و به زودی گیلان به قطب گردشگری تبدیل می شود.
وی تصریح کرد: من از این تریبون اعلام می کنم که شما را حمایت می کنم و از کمبودهای این شهرستان اطلاع دارم و اینجا من احساس خوبی گرفتم و این بنا یک بنا نیست بلکه هویت شهرستان را تغییر می دهد و رسانه ها در معرفی این بنا و این مجموعه از قدرت قلم خود بهره بگیرند
  • نویسنده : زلیخا صفری راسته کناری