مدیرعامل مجموعه هپی لند در راستای افزایش همکاری های بیشتر با رئیس پارک علم و فناوری گیلان دیدار کرد.
“آغاز خط تولید چرخ خیاطی و پوشاک هوشمند ایرانی با توجه به استانداردهای ملی و بین المللی” از دیگر مواردی بود که احمد طاهری در این جلسه به آن اشاره و افزود: هوشمند سازی و اینترنت اشیا در گیلان ظرفیت بسیار خوبی دارد و ما نیز مشتاقیم که از چنین فرصتی برای بهسازی و مدرنیته کردن صعنت نساجی و پوشاک گیلان استفاده کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه شمال کشور از دیرباز در عرصه نساجی مدعی بوده و حرف های بسیاری برای گفتن داشته است، گفت: خوشبختانه هپی لند ارتباط بسیار خوبی با دانشگاه گیلان و دانشگاه صنعتی شریف برقرار کرده که این نشان دهنده ارتباط خوب صنعت و دانشگاه در این مجموعه است.
دکتر علی باستی همچنین با تاکید بر اینکه هپی لند می تواند از امکانات و شرایط پارک علم و فناوری گیلان استفاده کند و ما نیز در این خصوص حمایت می کنیم خاطر نشان کرد: جایگاه ایران به عنوان هاب علمی و دانشگاهی در جریانات فناوری منطقه و کشورهای اسلامی ما را به آینده بسیار خوش بین می کند، در آینده نیز کشور ناگزیر به پیشرفت علمی و ارتقاء جایگاه علمی و فناوری با استفاده از ظرفیت شرکت های فناور و دانش بنیان است.
وی با بیان اینکه باید زبانی مشترک بین صنعت، تولید و دستگاه های دولتی ایجاد شود تصریح کرد: می توان از ظرفیت صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی گیلان نیز در این زمینه و با هدف تسهیل در اهداف طرح استفاده کرد.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه نماینده ای به عنوان رابط علمی و اجرایی بین هلدینگ هپی لند و پارک علم و فناوری گیلان انتخاب و مقرر شد به زودی رویدادی با هدف عرضه نیازهای فناورانه ی هپی لند در کشور با همکاری این دو مجموعه برگزار شود.
Sunday, 24 November , 2024