سرپرست روابط عمومی شرکت گاز گیلان گفت: در راستای جلوگیری از افت فشار و حفظ پایداری شبکه گازرسانی از ابتدای آذر ماه تاکنون گاز سه هزار و ۷۱۶ سکونتگاه غیر دائم و باغ ویلای خالی از سکنه در سطح استان قطع شده است

به گزارش صفیر گیلان ،علی حسن‌پور، سرپرست روابط عمومی شرکت گاز گیلان از تشدید پایش مصرف گاز در بخش‌های مختلف استان خبر داد و گفت: از ابتدای آذرماه تاکنون، ۹۴۹۵ مورد پایش دما از ادارات، دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و مدارس استان انجام شده که در برخی مراکز، پایش‌ها به‌صورت چندمرحله‌ای و تکرارشونده بوده است.

وی با اشاره به لزوم رعایت دمای آسایش در اماکن اداری و عمومی، افزود: در جریان این پایش‌ها ۵۳۶ مورد اخطار به ادارات و مراکزی که نسبت به رعایت دمای آسایش بی‌توجه بودند، صادر شده است.

حسن‌پور با بیان اینکه مدیریت مصرف گاز در فصل سرد سال از اولویت‌های اصلی شرکت گاز استان است، افزود: در راستای جلوگیری از افت فشار و حفظ پایداری شبکه گازرسانی، از ابتدای اجرای طرح تاکنون، گاز ۳۷۱۶ سکونتگاه غیر دائم و باغ ویلای خالی از سکنه در سطح استان قطع شده است.

سرپرست روابط عمومی شرکت گاز گیلان با تاکید بر نقش همراهی همه مشترکان در عبور ایمن از فصل سرما، خاطرنشان کرد: از همه ادارات، نهادها و شهروندان انتظار داریم با رعایت الگوی مصرف و توجه به دمای آسایش، ما را در تامین پایدار گاز به‌ویژه در بخش خانگی یاری کنند.

وی با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در مصرف انرژی، گفت: استمرار پایش‌ها و برخورد با مصارف غیرمتعارف با جدیت ادامه خواهد داشت تا بتوانیم زمستان را بدون چالش در حوزه گازرسانی پشت سر بگذاریم