دکتر بالو در دیدار با مسئولان اداره کل منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت:

گیلان در بخش احداث بیمارستان به‌شدت عقب‌مانده| رشت بین ۸۰۰ تا یک هزار تخت درمانی کم دارد

  پرینت
گیلان در بخش احداث بیمارستان به‌شدت عقب‌مانده| رشت بین ۸۰۰ تا یک هزار تخت درمانی کم دارد
شناسه خبر : 65140 | تاریخ انتشار : 21 آذر 1401 - 22:13 | 202 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان به اینکه این استان در بخش احداث بیمارستان به‌شدت عقب‌مانده، گفت: حداقل ۳۰ سال است که در رشت بیمارستان دولتی درخور مردم ساخته نشده و برخی از آن‌ها نیز قدمتی ۱۰۰ ساله دارند.

دکتر حیدرعلی بالو، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اذعان به استعداد و توان بالای مجموعه مدیریت منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار کرد: با تلاش این مجموعه، طرح‌های بزرگی در نظام سلامت استان به بهره‌برداری رسیده و هم‌اکنون نیز ۳۰۰ طرح عمرانی در بخش بهداشتی شروع‌شده و با تمام ظرفیت در حال پیشروی است.

وی با اشاره به کمبود منابع مالی و کند پیش رفتن برخی از طرح‌های عمرانی در حوزه بهداشت، افزود: با توجه به کمبود فضای فیزیکی در عرصه بهداشت و همچنین استیجاری بودن اغلب ابنیه بخش بهداشت، اتمام این پروژه‌ها بسیار مورد تأکید است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه دو طرح عمرانی بزرگ در آستارا و صومعه‌سرا در دست احداث است، تصریح کرد: کلینیک ویژه صومعه‌سرا و طرح توسعه اورژانس در آستارا با تمام توان در دست احداث بوده و در تلاشیم تا پیش از دهه فجر امسال، اتمام و به بهره‌برداری مردم برسد.

دکتر بالو افزود: طرح‌های دیگری در گیلان ازجمله در چابکسر و بندر انزلی نیز وجود دارند که در صورت تأمین اعتبار، قابلیت افتتاح در دهه فجر امسال را دارند.

وی همچنین به طرح‌های مشترک در دست احداث دانشگاه علوم پزشکی گیلان با قرارگاه خاتم‌الانبیا سپاه اشاره کرد و گفت: احداث بیمارستان پورسینا و تکمیل دانشکده پزشکی نیازمند یاری و مساعدت وزارت بهداشت است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان به اینکه این استان در بخش بیمارستان سازی به‌شدت عقب‌مانده، گفت: حداقل ۳۰ سال است که در رشت بیمارستان دولتی درخور مردم ساخته نشده و برخی از آن‌ها نیز قدمتی ۱۰۰ ساله دارند.

دکتر بالو با اشاره به جمعیت بالای دو میلیون و ۵۰۰ هزارنفری در گیلان و حضور گردشگران و مسافران حداقل دو برابری آن در برخی از ایام سال، خاطرنشان کرد: رشت بین ۸۰۰ تا یک هزار تخت درمانی کم دارد.

وی گفت: گیلان هم برای بازسازی بیمارستان‌ها و هم احداث بیمارستان‌های جدید به‌شدت نیازمند اعتبارات ملی است.

مهندس بابک دلاورنیا، مدیر منطقه‌ یک نظارتی اداره کل منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست با اشاره به اجرای چندین طرح عمرانی سلامت‌محور در گیلان، اظهار کرد: طرح‌های بزرگ بهداشتی و درمانی گیلان باید دارای مشاور و اخذ پروانه ساخت نیز در آن‌ها جزو اولویت باشد.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت به دانشگاه‌هایی که در حوزه ساخت‌وساز فعال باشند، تامین اعتبار می‌کند، افزود: دو طرح در صومعه‌سرا و آستارا تا پیش از سفر رئیس‌جمهور به گیلان تا پایان سال با تزریق منابع وزارتی آماده افتتاح می‌شوند.

مدیر منطقه‌ یک نظارتی اداره کل منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: گیلان در طرح تحول سلامت آن‌طور که باید نتوانسته اهداف طرح را در استان محقق کند و ازاین‌رو اعتبارات وزارتی نیز شامل حال گیلان نشده است.

برچسب ها
نوشته های مشابه
تحویل جهیزیه ۷۰ میلیون تومانی از محل درآمد موقوفات به زوج های جوان فومنی
اجرای ۲۷۰ برنامه همزمان با هفته دفاع مقدس در شفت
رکورد نیاز مصرف برق گیلان؛ ۱۶ مرداد با ثبت ۲۱۱۳.۳ مگاوات!
درس‌ها و پیام‌های متعددی نهفته در دوران نورانی دفاع مقدس با زبان هنر منتقل شود/راه اندازی باغ موزه دفاع مقدس مطالبه خانواده شهدای گیلان است
تعهد ساخت ۹۷ هزار و ۵۵۰ واحد مسکن را داریم
تعلیم ۳۷۷ هزار دانش آموز گیلانی در سه هزار و ۸۰۰ مدرسه این استان
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.