آقایی در بازدید رئیس کل دادگستری گیلان از تغییر کاربری‌های غیرمجاز صومعه سرا؛

۲ شهرک ۱۳ و ۱۴ هکتاری روستای صوفیانده و نوخاله غیرقانونی است

  پرینت
۲ شهرک ۱۳ و ۱۴ هکتاری روستای صوفیانده و نوخاله غیرقانونی است
شناسه خبر : 68670 | تاریخ انتشار : 26 فروردین 1402 - 8:58 | 316 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

آقایی با بیان اینکه دو شهرک در این روستا به مساحت‌های ۱۳ و ۱۴ هکتار اقدام به ساخت و ساز‌های غیرقانونی نموده‌اند، گفت: حسب دستور ریاست کل دادگستری استان گیلان احکام صادره در این خصوص سریعا اجرایی شده و واحد‌های در حال ساخت و ساز نیز توسط متولیان قلع و قمع خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛ حجت‌الاسلام حمزه خلیلی، رئیس کل دادگستری استان گیلان به همراه تعدادی از مسئولان قضایی از تغییر کاربری‌های غیرمجاز در برخی اراضی کشاورزی روستای صوفیانده شهرستان صومعه‌سرا بازدید کرد.

احمد آقایی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه پایه اقتصاد استان گیلان بر محور کشاورزی است، تصریح کرد: در برخی اراضی کشاورزی و باغی در روستای صوفیانده شهرستان صومعه‌سرا، شهرک‌هایی با تغییر کاربری غیر قانونی اراضی کشاورزی احداث شده‌اند.

وی با بیان اینکه دو شهرک در این روستا به مساحت‌های ۱۳ و ۱۴ هکتار اقدام به ساخت و ساز‌های غیرقانونی نموده‌اند، گفت: حسب دستور ریاست کل دادگستری استان گیلان احکام صادره در این خصوص سریعا اجرایی شده و واحد‌های در حال ساخت و ساز نیز توسط متولیان قلع و قمع خواهد شد تا این اراضی به صورت اولیه خود بازگردد.

آقایی در ادامه اظهار داشت: به زودی نشستی در دادگستری کل استان در خصوص چنین ساخت و سازهایی تشکیل شده و تصمیمات مهمی در آن اتخاذ خواهد شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان در پایان با اشاره به اینکه امسال سال رشد تولید نامگذاری شده است و همه عرصه‌های کشاورزی با نظارت جهاد سازندگی باید به امر تولید اهتمام بورزند، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی با متخلفین و کسانی که به اراضی کشاورزی تعرض می‌نمایند در چارچوب قانونی برخورد خواهد کرد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
جشنواره برنج و بادام، پاسداشت تعصب و احترام کشاورزان لیچاه به زمین است
جشنواره های محلی ؛پاسداشت نعمت‌های الهی، روح امید، شکرگزاری و انسجام اجتماعی را در میان مردم زنده می‌کند
جشنواره‌های کشاورزی ریشه در فرهنگ دیرینه مردم روستاهای گیلان دارند
اجلاس خزر؛ تلنگری برای بیداری گیلان و احیای سرمایه‌های فراموش‌شده
از «توکا» تا «تی تی» و «هستی»؛ نسل تازه برنج‌های بومی ایران در راه بازار
تغییرات اقلیمی ؛مهمترین عامل چالش‌ زراعت و افت محصول در گیلان
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.