برگزاری نشست شورای حفظ حقوق بیت المال با موضوع تعیین محدوده تالاب انزلی به ریاست رییس کل دادگستری گیلان

اراضی ماراگوده، چراغ پشتان و پیل علی باغ توسط راه و شهرسازی تعیین تکلیف می شود

  پرینت
اراضی ماراگوده، چراغ پشتان و پیل علی باغ توسط راه و شهرسازی تعیین تکلیف می شود
شناسه خبر : 54936 | تاریخ انتشار : 18 بهمن 1400 - 11:19 | 313 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

صفیر گیلان؛نشست شورای حفظ حقوق بیت المال به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی رئیس کل دادگستری استان گیلان با موضوع تعیین محدوده تالاب انزلی برگزار شد.

وی با انتقاد از شهرک ها و ویلاهای مجللی که در حاشیه تالاب و در سایه غفلت مسئولان ساخته شده است، تصریح کرد: باید با تعیین تکلیف اراضی بستر تالاب و نوع کاربری آن ها از ادامه ساخت و سازها در اراضی کشاورزی ممانعت شود.

رییس شورای قضایی استان در پایان خاطر نشان کرد: دستگاه قضایی نیز در راستای وظایف خود همواره از حقوق عامه حمایت کرده و با سودجویانی که اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی و ملی می نمایند برخورد قانونی خواهد کرد.

سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در این نشست با اشاره به اینکه اجرای حدنگاری و سنددار کردن اراضی ملی و همچنین تالاب انزلی در دستور کار جدی دستگاه قضایی قرار دارد، اظهار داشت: سندمالکیت تالاب بین المللی انزلی صادر شده است لیکن با توجه به تعیین حریم و بستر جدیدی که توسط وزارت نیرو برای تالاب اعلام شده مقرر گردید بر اساس کنوانسیون رامسر توسط مسئولین مربوطه اقدام گردد.‌‍

وی با بیان اینکه برخی شهروندان ساکن در ۴ شهرستان بندرانزلی، صومعه سرا، خمام و بخشی از رشت در حاشیه تالاب دچار مشکلاتی شده اند، تصریح کرد: در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال مصوب شد در خصوص اراضی و املاک مربوط به ماراگوده، چراغ پشتان و پیل علی باغ توسط اداره کل راه و شهرسازی تعیین تکلیف شود تا ساکنان آن مناطق که مالک قانونی املاک تحت تصرف می باشند بتوانند با اخذ مجوزهای قانونی مشکل انشعابات آب، گاز و برق خود را مرتفع نمایند.

 

دادستان مرکز استان خاطر نشان کرد: مقرر شده است کمیته ای با حضور نمایندگان منابع طبیعی، وزارت نیرو، محیط زیست و بنیاد مسکن کمتر از دو هفته تمامی مشکلات را بررسی و با اعلام مراتب تصمیمات نهایی در خصوص اراضی بستر تالاب در شورا مطرح و رفع مشکل شود تا مقدمات احیای تالاب با حفاظت از حریم و بستر قانونی تالاب تحقق یابد.

وی در پایان با اشاره به اینکه عده ای افراد سودجو در صدد هستند تا قبل از رفع مشکل اخذ مجوز انشعابات مناطق مذکور، زمین های کشاورزی را به قیمت کمتری از کشاورزان خریداری نمایند تاکید کرد: مردم باید هوشیار بوده و مراقب افراد فرصت طلب باشند تا افراد سودجو اراضی متعلق به مالکین را با ثمن بخس خریداری ننمایند.

برچسب ها
نوشته های مشابه
ارتش جمهوری اسلامی عزیز در چشم ملت ایران و سرآمد ارتش های جهان
خدمات علوم آزمایشگاهی ، پایه تشخیص و آغاز درمان است
سردرگمی روستاییان ناشی از دخالت ۲۵ نهاد دولتی در امورات روستا
سرشماری نفوس و مسکن در کشور جامع و کامل نیست/تخصیص منابع محدود به بنیاد مسکن برای آبادانی روستاها
اهدای همزمان سه هزار و ۷۷۳ برگ سند به روستائیان گیلان
یک واحد مسکن روستایی در بیالوای شفت به بهره برداری رسید.
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.