اختصاصی/صفیر گیلان ؛به گفته رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور، تعدادی از ارقام جدید برنج با کیفیت پخت بالاتر و مقاومت بیشتر نسبت به شرایط اقلیمی از جمله خشکی معرفی شده‌اند که رقم جدید «توکا»«تی‌تی» و هستی به زودی به نام استان گیلان ثبت خواهد شد

به گزارش صفیر گیلان از رشت، مریم حسینی، رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور، در دومین جشنواره بادام‌زمینی و برنج در روستای لیچاه لشت‌نشاء اظهار کرد: مؤسسه تحقیقات برنج کشور که ستاد آن در استان گیلان قرار دارد، یکی از مؤسسات ملی مهم در حوزه تحقیقات کشاورزی است و افتخار دارم که چند سالی است مسئولیت آن را برعهده دارم.
  • نویسنده : زلیخا صفری راسته کناری