اختصاصی/صفیر گیلان؛همزمان با چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و با حضور معاون گردشگری میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری گیلان، فرماندار ، نماینده و مدیران شهرستان دومین مجموعه واحد بوم گردی و بزرگترین مجموعه بوم گردی گیلان در شهرستان فومن در عنبربو روستای شولم به بهره برداری رسید . حمیدرضا آذرپور معاون امور گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی […]
اختصاصی/صفیر گیلان؛همزمان با چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و با حضور معاون گردشگری میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری گیلان، فرماندار ، نماینده و مدیران شهرستان دومین مجموعه واحد بوم گردی و بزرگترین مجموعه بوم گردی گیلان در شهرستان فومن در عنبربو روستای شولم به بهره برداری رسید .
حمیدرضا آذرپور معاون امور گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه در استان این دومین مجموعه واحد بوم گردی است که در شهرستان فومن داریم گفت: این مجموعه در منطقه شولمه و در روستای عنبر بو شهرستان فومن به بهره برداری می رسد.
آذر پور این مجموعه را یکی از واحد خوب و موجه در استان خواند و گفت: این مجموعه در واقع بزرگترین مجموعه بوم گردی استان گیلان در حال حاضر است.
آذر پور با اشاره به اینکه مجموعه اقامتگاه بوم گردی عنبربو در روستای شولم شهرستان فومن در استان گیلان در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر در سازه ای با زیربنای ۵۵۰ متر ۳ طبقه بنا شده و دارای ۹ اتاق اقامتی با ۵۰ تختخواب و ظرفیت پذیرایی از ۴۰ گردشگر را دارد گفت: این مجموعه با هزینه ای بالغ بر ۱.۴ میلیارد تومان شامل سفره خانه سنتی، الاچیق سنتی و چندین واحد بوم گردی و فضای بکر در کنار رودخانه زیبا و منطقه بسیار دیدنی است.
معاون امور گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه این مجموعه اشتغالزایی بالغ بر ۱۰ نفر را مستقیم و بیش از ۲۰ نفر را غیر مستقیم به خود اختصاص داده گفت:با اغاز به کار فعالیت فروش محصولات روستایی و صنایع دستی در بخشهای دیگر این مجموعه اشتغالزایی خوبی خواهیم داشت که نقطه امید ماست.
ایشان اشتغالزایی را نقطه عطف توجه به حوزه گردشگری در مناطق روستایی خواند و گفت:با ایجاد اشتغال پایدار تا جایی که موجب مهاجرت معکوس شود روستایی که در شهر است و زمین برای بهره برداری دارد می تواند با بهره گیری از اعتبارات و تسهیلات اشتغالزایی زمین خود را به بهره برداری مطلوب برساند.
آذر پور با بیان اینکه روستائیان بومی و دارای زمین با ایجاد و اجرای چنین طرحی می توانند هم این طرح ها را اجرا و باعث پویای روستا شوند و هم با الگوی برداری از معماری بومی و سنتی روستا را حفظ کنند و نگذارند تا روستاها با سازه بتنی و آهنی تغییر شکل پیدا کنند.
وی کاربرد سازه سنتی و مصالح بوم اور را در روستا کار بردی تر خواند و گفت: نقطه نظر کارشناسان ما در سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری توسعه چنین واحدهایی است زیرا علاقمندی گردشگران داخلی و خارجی از این فضاها بیشتر است و میلشان در سکونت در چنین فضایی بالاست.
تهیه و تنظیم//زلیخا صفری راسته کناری
Saturday, 23 November , 2024