جانشین پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گیلان در این همایش گفت: بیشترین تصادفات ما در بحث موتوری و عابرین پیاده می باشد و یکی از اهداف ما در خصوص اهداء کلاه ایمنی رایگان و ایجاد فرهنگ ترافیکی است.
به گزارش صفیر گیلان؛جانشین پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گیلان در این همایش گفت: بیشترین تصادفات ما در بحث موتوری و عابرین پیاده می باشد و یکی از اهداف ما در خصوص اهداء کلاه ایمنی رایگان و ایجاد فرهنگ ترافیکی است.
سرهنگ محمد صالحی با اشاره به آمار تصادفات جاده ای افزود: در نه ماهه سال جاری ما شاهد کاهش تصادفات نسبت به سال گذشته بودیم که ۳۴ درصد تصادفات ما موتوری و ۲۳ درصد عابرین پیاده در سطح استان می باشد.
وی بیان کرد: در محور های روستایی افزایش تصادفات را داشتیم، لذا انتظار داریم دهیاران با فرمانده هان پاسگاه ها و پلیس راه جهت کاهش آمار تصادفات در محورهای روستایی همکاری لازم را با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مردم و همچنین ارسال پیامک های آموزشی در بحث فرهنگ ترافیک داشته باشند.
وی گفت: در سطح محور های فرعی و روستایی شورای ترافیک شهرستان می تواند وضعیت را بررسی و نسبت به مجوز در این خصوص اقدام نماید ولی در محورهای اصلی حتما باید مجوز شورای ترافیک استان باشد.
رییس جمعیت طرفداران ایمنی راه های گیلان هم با اشاره به اینکه گیلان ۴ درصد راه های کشور را دارا می باشد، گفت: نقش دهیاران در بروز خلاقیت و بستر مشارکتی می تواند در بحث فرهنگ ترافیکی موثر باشد.
مهندس ابراهیم گل سرخی افزود: دیدن و دیده شدن یکی از پیش نیازهای اساسی برای تمام استفاده کنندگان از راه ها می باشد و طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، حدود ۹۰ درصد از اطلاعات رانندگان در حین رانندگی دیداری است که در طول شبانه روز با مشاهده رنگها و انعکاس نور تأمین میگردد.
مهندس گلسرخی ادامه داد: ایمنی و کاهش آثار حوادث، نیاز به اندیشه و پیشگیری دارد و تلاش در راستای حفظ و ارتقای ایمنی شهروندان رسالت بزرگی است که بر عهده دستگاههای مختلف ازجمله جمعیت طرفداران ایمنی راههای کشور که در استانها فعالیت میکنند است.
فرماندار این شهرستان با برشمردن خدمات ارائه شده از سوی دهیاران در سطح روستاها گفت: دهیاران موضوعات مختلفی را در روستاها اعم از حوزه عمرانی، فرهنگی، آموزشی، ترافیکی و غیره عهده دار هستند.
محمود قاسمی افزود: همکاری دهیاران در حوزه آموزش فرهنگ ترافیک بسیار حائز اهمیت است و با نهادینه شدن آن شاهد کاهش جرائم رانندگی خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به تلاش های صورت گرفته از سوی پلیس راهور و پلیس راه استان گفت: مردم همیشه قدردان زحمات این عزیزان هستند که در همه زمان ها و شرایط آب و هوایی برای آرامش خاطر و امنیت مردم حضور دارند.
وی در ادامه با اشاره به تأکیدات استاندار گیلان مبنی بر توجه لازم به موضوعات آموزش فرهنگ ترافیک گفت: بر این اساس و با دستور استاندار گیلان مبنی بر همکاری لازم با پلیس راهور و پلیس راه در این حوزه، امروز شاهد این همکاری از سوی پلیس راه شهرستان با دهیاران هستیم.
فرماندار رضوانشهر بیان کرد: امسال در این شهرستان حدود ۶۸۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ماده ۲۳ قانون بودجه برای استقرار تجهیزات الکترونیکی ثبت تخلفات و بهسازی اصلاح معابر هزینه کردیم و در همین راستا تمامی جلسات مربوطه را نیز برگزار کردیم.
وی بیان کرد: در این مدت هفت جلسه با ۵۱ مصوبه داشتیم، ۱۶ نقطه حادثه خیز نیز را در مناطق مختلف رضوانشهر و پره سر شناسایی کردیم و در جلسات مربوط به شورای ترافیک، درصدد برطرف کردن و ایمن سازی این نقاط هستیم.
رئیس شورای فرهنگ ترافیک رضوانشهر با اشاره به کاهش آمارهای تصادفات در این شهرستان گفت: نتیجه این اقدامات منجر به کاهش آمار تصادفات در بخش عابر پیاده شده هر چند در بحث تصادفات موتوری و غیره افزایش داریم.
در این همایش که دهیاران شهرستان های رضوانشهر، بندر انزلی، تالش، صومعه سرا، شفت، آستارا و ماسال حضور داشتند، معاون مدیر کل امور روستایی و عشایری استانداری گیلان، رییس جمعیت طرفداران ایمنی راه های استان گیلان، جانشین پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گیلان نیز سخنرانی کردند.
شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲۰ روستا در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
Sunday, 24 November , 2024