مدیرکل دامپزشکی استان در بازدید سرزده از یک سردخانه بزرگ نگهداری فرآوردههای خام دامی، بر لزوم رعایت دقیق ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی تأکید کرد
به گزارش صفیر گیلان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر هادی بابایی عصر روز دوشنبه از یک واحد سردخانهای نگهداری فرآوردههای خام دامی در شهرستان رشت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید مواردی از قبیل رعایت اصول بهداشتی در انبارش، کنترل دمای مستمر سالنهای مختلف سردخانه، سلامت ظاهری و کنترل اصالت فرآوردهها و مدارک مربوطه و نیز صدور گواهیهای بهداشتی قرنطینه ای مورد بررسی قرار گرفت.
بابایی در حاشیه این بازدید اظهار داشت: « نظارت مستمر بر سردخانههای فرآوردههای خام دامی به عنوان حلقه واسط زنجیره تولید تا توزیع، از اولویتهای اصلی دامپزشکی است. سلامت گوشت و فرآوردههای دامی با حفظ زنجیره سرما و رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل مورد تأکید است.»
وی افزود: «در این بازدید، عملکرد مسئول فنی بهداشتی سردخانه مورد بررسی قرار گرفت و موارد لازم در این زمینه به وی تأکید شد.»
مدیرکل دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: این گونه بازدیدهای نظارتی به صورت مستمر و برنامهریزی شده و همچنین به صورت سرزده از کلیه مراکز تولید، نگهداری و توزیع فرآوردههای خام دامی در سطح استان انجام میشود
Friday, 3 October , 2025