مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان با اشاره به ضرورت اجرای برنامه‌های موج‌آفرین برای مقابله با توطئه‌های رسانه‌ای دشمن عنوان کرد: برگزاری جشن تکلیف دختران دانش‌آموز یکی از همین عملیات‌ها و برنامه‌ها بوده که با شرکت بیش از ۳ هزار نفر در سراسر گیلان با هدف ارتقاء و استحکام هویت اسلامی،‌ ترویج حیاء و عفاف و ایمان و امید در این نسل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار صفیر گیلان از رشت؛ حجت‌الاسلام سعید مهدوی امروز در نشست خبری که به‌مناسبت سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی در جوار مزار شهید میرزاکوچک جنگلی در رشت برگزار شد، با اشاره به اهمیت نهضت تبلیغ اظهار داشت: در دوره‌ای که شیاطین بزرگ درصدد از بین بردن ایمان و امید ملت ایران به‌ویژه گیله‌مردان و گیله‌زنان بودند، شهید میرزا کوچک جنگلی مروج ایمان و امید  و همچنین مروج اسلام ناب محمدی شد و بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، وی توانست مینیاتوری از جمهوری اسلامی را در رشت و منطقه گیلان ایجاد کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان برخی راهبردها و رویکردهای شکل‌گرفته در این سازمان‌ را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: هدایت هیئت‌ها و تشکل‌های دینی، راهبرد و رویکرد نشست های تبیینی در حوزه جهاد تبیین،هویت‌بخشی ملی و انقلابی، تعظیم شعائر دینی، نهضت پیشرفت بانوان و حمایت از تشکل‌های دینی، تعامل با دستگاه‌های فرهنگی و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی به‌نفع تشکل‌های دینی، حمایت از فعالیت‌های قرآنی، موج‌آفرینی در فضای مجازی، تقویت وحدت اسلامی و برگزاری نشست‌هایی در حوزه جهاد تبلیغ و موضوعات اولویت‌دار جمعیت، خانواده، حجاب و عفاف از جمله فعالیت‌ها و رویکردهای سازمان تبلیغات اسلامی گیلان بوده است.

مهدوی از ساماندهی و اعزام بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از مبلغان به مساجد و حسینیه‌های سراسر گیلان در طول سال گذشته خبر داد و گفت: گفتمان دینی و انقلابی در مدارس نیز با ساماندهی و اعزام روحانیون به مدارس دنبال شد.

وی برگزاری کارگاه‌های توجیهی و آموزشی در حوزه جوانی جمعیت با حضور اقشار تاثیرگذار، مسئولان، هیئت‌های مذهبی، کارگردانان،‌ مجریان صدا و سیما، پرستاران و گروه مامایی را جزو دیگر برنامه‌های سازمان خواند و افزود: بالغ بر ۲ هزار و ۳۹۳ نفر در این کارگاه‌ها شرکت کردند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان با اشاره به ضرورت اجرای برنامه‌های موج‌آفرین برای مقابله با توطئه‌های رسانه‌ای دشمن عنوان کرد: برگزاری جشن تکلیف دختران دانش‌آموز یکی از همین عملیات‌ها و برنامه‌ها بوده که با شرکت بیش از ۳ هزار نفر در سراسر گیلان با هدف ارتقاء و استحکام هویت اسلامی،‌ ترویج حیاء و عفاف و ایمان و امید در این نسل برگزار شد.

مهدوی رویداد دختران حاج قاسم با محوریت تربیت فرماندهان فعال فرهنگی را جزو دیگر برنامه‌های سازمان برشمرد و بیان کرد: این برنامه با حضور ۲۰۰ نفر از بانوان و دختران جوان و به‌منظور ساماندهی و تبیین نقش فرماندهی فعال فرهنگی انجام گرفت.

وی از برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی و تقویت شبکه اجتماعی زنان و دختران خبر داد و افزود: زن ایرانی همواره زنی محجبه، باحیا و عفیف بوده است و لذا حفظ این هویت گران‌بها که پاکی، سلامت نفس جامعه و رشد کشور به آن گره خورده است باید توسط دستگاه‌های فرهنگی تاکید و تقویت شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان با بیان اینکه همایش‌های استانی در حوزه حجاب فاطمی با هدف تاکید بر این سنت دیرینه ایرانی-اسلامی برگزار شد تصریح کرد: در شرایط جنگ ترکیبی دشمنان، دستگاه‌های بازدارنده به بهانه کار فرهنگی، سستی و انفعال و غفلت نورزند زیرا در زمان بحران و هجوم دشمن، همان قدر که کار ایجابی لازم است، کار سلبی، صیانتی و بازدارنده نیز ضرورت و اولویت دارد.

مهدوی با بیان اینکه با توجه به تهاجم شدید فرهنگی و جنگ شناختی ترکیبی که در سال های اخیر خصوصا در سال ۱۴۰۱ از سوی دشمنان مردم ایران سامان دهی شده لذا بعضی از عملیات های موج آفرین و رسانه ای از باب نمونه برگزاری جشن تکلیف در شهرستان های استان گیلان برای دختران عمدتا دانش آموز برگزار شد که سال گذشته بیش از ۳۵۰۰ نفر در سراسر استان گیلان با همکاری آموزش و پرورش این جشن تکلیف ها با سمت و سویه ارتقا و استحکام هویت اسلامی و استحکام حیا و عفاف و ترویج ایمان و امید در این نسل در سراسر استان انجام و شکل گرفت.

مهدوی ادامه داد: اگر کار صیانتی توسط دستگاه‌های متولی اتفاق نیفتد،‌ جرأت و جسارت عده بسیار محدودی که اقدام به مانور بی‌حیایی و بی‌حجابی می‌‌کنند، آرامش عمومی و امنیت اخلاقی آحاد جامعه را برهم خواهد زد بنابراین باید به صورت قاطع جلوی این ویروس خطرناک گرفته شود.

وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی تمام توان و همت خود را در راستای تقبیح زشتی‌ها به کار گرفته است افزود: کار ایجابی، تبلیغی، تربیتی و فرهنگی دارای اثری درازمدت است اما ناهنجاری‌های اجتماعی موجب تضعیف نهاد خانواده و نهاد اجتماعی یک کشور خواهد شد.

وی در باب ساماندهی مبلغین و اعزام به مساجد و مدارس در ایام تبلیغی و در طول سال سال گذشته ۲۵۲۰ نفر با رقمی حدودا ۴۱۱۹۰ نفر در روز را یکی از اقدامات دیگر اقدام راهبردی گفتمان دینی و انقلابی در مدارس از طریق ساماندهی و اعزام روحانیون به مدارس خواند و گفت: طبق گزارشات ۱۰۵ اعزام به این مدارس در طول سال گذشته انجام گرفته است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان از برگزاری مراسمات قرائت دعای عرفه در سطح استان خبر داد و بیان کرد: سال گذشته در ۲۲۱ نقطه استان گیلان، مراسمات باشکوه دعای عرفه برگزار شد و امسال نیز پیش‌بینی شده است.

مهدوی با اشاره به پیشتازی گیلانیان در سنت حسنه اطعام غدیر خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از ۱۵۰ هزار پرس غذا توسط تشکل‌ها در گیلان توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره که دشمنان اسلام و انسانیت درصدد زدودن هویت انسانی و الهی آحاد مردم هستند و دشمنی خاصی با نظام اسلامی دارند، ترویج فرهنگ اطعام غدیر برای ایجاد مشارکت جمعی و توسل به اهل‌بیت بسیار تاثیرگذار است زیرا یک کار اجتماعی در راستای هویت‌بخشی دینی است و موجب ارتقاء ایمان و توسل به اهل‌بیت خواهد شد.

مهدوی با بیان اینکه دشمنان در جنگ تحمیلی به خاک ایران حمله کردند که با جانفشانی شهدا و مردم شکست خوردند اما در جنگ شناختی، ایمان و باور ملت ایران را نشانه گرفته‌اند و قصد تصرف باورها و هویت ملت ایران خصوصاً هویت زنان را دارند گفت: شعاردهندگان “زن زندگی آزادی” خود بزرگترین دشمنانِ زن و زندگی هستند و ایران را مُرده‌ می‌خواهند و به‌دنبال اسارت زنان و مردان در زنجیرهای شهوت و زشتی هستند، هویت زنان برای آنان اهمیتی ندارد و طالب حیات طیبه، آزادگی حقیقی و وارستگی نیستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان با اشاره به مشکلات جمعیتی گیلان افزود: یکی از اولویت‌های ما بحث جهاد تبیین، فرزندآوری و جمعیت است و لذا آن‌‌ها که به نژاد گیلک به عنوان یک نژاد پرافتخار در کشور علاقه دارند در زمینه فرزندآوری اهتمام داشته باشند زیرا اگر همین روند کاهش جمعیت در گیلان ادامه یابد، در ۴۰ سال آینده اثری از قوم و نژاد گیلک نخواهد بود.

  • نویسنده : زلیخا صفری