شورای سلامت شهرستان مرزی و بندری آستارا با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در شبکه این شهرستان تشکیل و مشکلات و چالشهای نظام سلامت آن موردبررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری صفیرگیلان گیلان ، صبح امروز نشست شورای سلامت شهرستان مرزی آستارا با حضور دکتر عنایت رضایی پور – فرماندار شهرستان آستارا و تیمی متشکل از معاونین توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی، درمان، بهداشتی و غذا و دارو با همراهی دکتر مرتضی فلاح کرکان- مشاور اجرایی ریاست دانشگاه و همچنین جمعی از مدیران و کارشناسان ستادی دانشگاه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان آستارا برگزار و مشکلات و چالشهای سلامت این حوزه موردبررسی قرار گرفت.
دکتر عنایت رضایی پور -فرماندار شهرستان آستارا در این نشست با اشاره به ظرفیت و موقعیت و پتانسیلهای شهرستان بندر آستارا، اظهار کرد: روزانه بیش از ۴۵۰ کامیون بینالمللی از کشورهای روسیه، آذربایجان و گرجستان در این شهرستان تردد میکنند و با توجه به سهم قابلملاحظه تجارت چمدانی و داشتن روزانه بیش از ۲۵ هزار نفر توریسم در آستارا، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این شهرستان باید ارتقا یابد.
نماینده عالی دولت در شهرستان مرزی آستارا، وضعیت بهداشتی و درمانی این شهرستان را نیازمند بهبود دانست و افزود: در این شهرستان تصادفات جادهای بسیار بالا و کمبود پزشکان و کادر سلامت، ادامه خدمترسانی را با مشکلاتی مواجه کرده است.
دکتر رضایی پور، با اشاره به کنترل بیماریهای واگیر در مرز زمینی شهرستان آستارا با جانفشانیهای کادر سلامت در دوران کرونا، خواستار توجه جدی به این مقوله در مرز شد.
دکتر سید مهدی موسوی-معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه نیز در این نشست گفت: از پزشکان و پرستاران بومی که تمایل دارند در این شهرستان خدمت کنند، حمایت میکنیم.
وی، ماندگاری پزشکان و کادر درمان در شهرستان مرزی آستارا را جاذبههای تشویقی عنوان کرد افزود: این امر میتواند هم با کمک دانشگاه و مساعدت مسئولین عالی و خیرین شهرستان به انجام برسد.
دکتر عقیل قلی پور -سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست با اشاره به دوری شهرستان از مرکز استان، گفت: با توجه به رویکرد جدید در دانشگاه، توزیع نیروی انسانی متخصص و پزشکان عمومی و پرستاران طرحی به آستارا در اولویت است.
وی در ادامه خواستار کمک خیرین و مسئولین شهرستان برای کمک به تأمین مسکن و رفاه جهت ماندگاری بیشتر پزشکان متخصص در شهرستان شد.
دکتر سید محمود رضوانی- سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این جلسه با اشاره به تجارب و سوابق گذشته در این شهرستان ، وجود پایگاه مراقبت مرزی در شهرستان را به دلیل کنترل بیماریهای واگیر از ضروریات عنوان کرد و افزود: اگر فعالیت این پایگاه استمرار نداشته باشد ما را در انجام تعهدات بینالمللی با مشکل مواجه خواهد کرد.
دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به کمبود برخی از اقلام دارویی، گفت: با توجه به مرزی بودن شهرستان و کنترل قاچاق دارو ، خواستار کمک فرمانداری و سازمانهای نظارتی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان جهت کنترل و پیشگیری از خروج دارو هستیم.
گفتنی است، پس از نشست مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با متولیان نظام سلامت در شهرستان مرزی و بندری آستارا، معاونین، مدیران و کارشناسان از مراکز و طرحهای عمرانی و همچنین بیمارستان شهید بهشتی شهرستان آستارا نیز بازدید کردند.
https://safiregilan.ir/?p=64245
Friday, 22 November , 2024