صفیر گیلان؛ محمد تقی آشوبی در نشست بزرگداشت روز جهانی غذا، دارو و لوازم آرایشی بهداشتی که در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد با اشاره به اهمیت معاونت غذا و دارو در ساختار دانشگاه اظهار کرد: در این معاونت ابتدا غذا و سپس دارو قرار دارد چرا که تغذیه سالم پایه سلامت جامعه است.
صفیر گیلان؛ محمد تقی آشوبی در نشست بزرگداشت روز جهانی غذا، دارو و لوازم آرایشی بهداشتی که در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد با اشاره به اهمیت معاونت غذا و دارو در ساختار دانشگاه اظهار کرد: در این معاونت ابتدا غذا و سپس دارو قرار دارد چرا که تغذیه سالم پایه سلامت جامعه است.
وی با قدردانی از تلاش تولیدکنندگان در شرایط دشوار اقتصادی گفت: امروز شما در شرایطی سخت، جهاد میکنید و ما مدیون زحمات شما هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: تولید کنندگان نه تنها تولید میکنند بلکه اشتغال ایجاد کرده و باید قدردان این تلاشها باشیم.
آشوبی با تأکید بر لزوم همراهی کارشناسان و بازرسان با تولیدکنندگان افزود: کارشناسان و بازرسین دانشگاه باید در کنار شما باشند تا تولیدات شما مورد پسند جامعه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: هدف از بازرسی، حمایت از سلامت عمومی و ارتقای کیفیت تولید نه ایجاد مانع است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شرایط خاص استان گیلان از جمله آلودگی منابع آب زیرزمینی گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه غذا و دارو بهواسطه تعامل مؤثر با تولیدکنندگان جزو دانشگاههای برتر کشور شناخته میشود.
آشوبی هدف از برگزاری این نشست را ایجاد فضایی دوستانه برای گفتگو و قدردانی از فعالان این حوزه عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود: این تعامل سازنده زمینهساز ارتقای سلامت و کیفیت زندگی مردم استان باشد.
- نویسنده : خبرنگار؛زلیخا صفری
Sunday, 19 October , 2025