اختصاصی صفیر گیلان/زلیخا صفری؛فرماندار فومن در جلسه شورای اداری که ظهر امروز در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد تغییر و تحول در وضعیت ادارات و مدیران در سطح شهرستان فومن به منظور سرعت بخشیدن به روند رشد ، توسعه و تصمیم گیری بهتر است. حسین اسماعیل پوررا مقاوم سازی اقتصاد […]
اختصاصی صفیر گیلان/زلیخا صفری؛فرماندار فومن در جلسه شورای اداری که ظهر امروز در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد تغییر و تحول در وضعیت ادارات و مدیران در سطح شهرستان فومن به منظور سرعت بخشیدن به روند رشد ، توسعه و تصمیم گیری بهتر است.
حسین اسماعیل پوررا مقاوم سازی اقتصاد خواند و گفت:در مقابل تنش ها ، تحریم ها ،رکود و جنگ اقتصاد مقاومتی و هزینه کردن درست در سازمان و ادارات و نهادها میتواند عامل موفقیتها شود.
وی با بیان اینکه متاسفانه برخی دستگاه ها در طول سال های اخیر با ارائه آمار غیرواقعی و ارائه شاخص ها که از متوسط کشور بالاتر است سبب کاهش اختصاص بودجه به شهرستان فومن به نسبت سایر شهرستان های استان شده اند،گفت: مشاهده این آمار نشان می دهد که شهرستان فومن در برخی حوزه ها حتی از متوسط کشوری نیز بالاتر بوده که این نشانه توسعه یافتگی است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه آن چه که در عمل در سطح شهرستان فومن دیده می شود با آمارهای ارائه شده تفاوت بسیار دارد، گفت: به دلیل ارائه همین آمار غیر واقعی از سال ۸۸ تا ۹۵ هر سال شاهد کاهش بودجه شهرستان بوده ایم.
وی به آمار داده شده توسط مدیران کتابخانه عمومی فومن و امار حسینیه ها ، بهداشت روستایی ، شهرک صنعتی و راه و شهر سازی و فضای رو باز ورزشی اشاره و افزود: مدیران ما با ارائه این امار غلط نشان دادند که تمایلی در جذب بودجه استانی ندارند زیرادر این شهر همه می دانند که کتابخانه عمومی از فضای اداره ارشاد استفاده می کند و یا شهرک صنعتی بیشتر واحد ها تعطیل است و…….
فرماندار فومن خاطرنشان کرد: نتیجه ارائه این آمار غیر واقعی سبب شده که شهرستان در بسیاری از حوزه ها عقب تر از استان و حتی برخی شهرستان ها باشد.
وی نرخ بیکاری شهرستان را ۱۴ و نیم درصد خواند و گفت:همچنین در زمینه نرخ بیکاری ازجمله شهرستان های رده های اول در گیلان محسوب می شویم و اگر مسئولان و مدیران کار کردند این امار چیست.
اسمعیل پور با اشاره به اینکه برخی ادارات در راه اندازی دانشگاه گردشگری با وجود داشتن مجوز فعالیت در سطح شهرستان فومن کار شکنی می کنند افزود: بوروکراسی بین اداری برخی دستگاه ها سبب شده که شهرستان نتواند از این ظرفیت بهره گیری کند.
اسمعیل پور با اشاره به اینکه ادارت سعی کنند واقعیت را بنویسند گفت: برای مدیریت شهر کار کنید و از برگزاری جلسات خصوصی خودداری کنید و سعی کنید همراه دولت باشید زیرا شما پول و حقوق از دولت می گیرید.
فرماندار فومن در ادامه جلسه به برخی مشکلات در حوزه چای شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه مراجعات و گلایه های بسیاری در این حوزه از سوی چایکاران و کارخانجات چای به فرمانداری ارائه شده که نیازمند توجه مسئولان امر است.
اسمعیل پور با اشاره به اینکه ما در برداشت برگ سبز افزایش داشتیم گفت: متاسفانه در پرداخت به چایکاران کاهش داشتیم.
وی با بیان اینکه چای نماد و هویت شهر فومن است و برخی همانگونه که کلوچه فومن و پارک شهر را نابود کردن به دنبال نابودی صنعت چای فومن هستند،گفت: نوعی تخریب از دورن شهرستان با اعمال فشار سازمان های بیرون وجود دارد که باید جلوی آنها گرفته شود.
اسماعیل پور ضمن گله مندی از اداره چای شهرستان و استان گفت:مگر می شود بیش از ۵ کارخانه چای در شهرستان تعطیل شود در حالی که این کارخانه ها از امتیازات وام در جهاد کشاورزی استفاده کرده و در واقع راند خواری کردندو این خیانت است.
فرماندار فومن با اشاره به اینکه مدیریت چای شهرستان پاسخگو نیست گفت:یک جای کار می لنگد و من به استاندار نامه خواهم زد.
وی خواستار پیگری و حل مشکل چایکاران ظرف مدت یک هفته شد و گفت: باید بدانیم گیر کار کجاست و من برای حل این مشکل جلسه شورای تامین تشکیل خواهم داد .
خرید ۹ میلیادر تومان چای چیده شده از چایکاران /پرداخت ۳۰درصدی مطالبات چایکاران فومن
کارشناس اداره چای فومن به نمایندگی از رئیس اداره چای شهرستان دراین جلسه با اشاره به برداشت چای در سطح شهرستان،گفت: تاکنون ۹ میلیادر تومان چای چیده شده از چایکاران خریداری شده است.
محمدجواد گل مشهدی با اشاره به پرداخت دو میلیادر و ۷۰۰ میلیون تومانی مطالبات چایکاران، تصریح کرد: این مبلغ معادل ۳۰ درصد مطالبات چایکاران بود که به نسبت میانگین کلی پرداخت ها پایین تر است.
ایشان علت پرداخت نشدن مطالبات را همکاری نکردن کارخانجات چای در پرداخت حق سهم ۴۰ درصدی خود عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به رایزنی های انجام شده بخش دیگری از مطالبات تا آخر هفته جاری پرداخت می شود.
کارشناس اداره چای فومن در ادامه به آغاز چین سوم برگ چای در شهرستان اشاره و تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۰ تُن برگ سبز چای چیده شده در چین سوم توسط دو کارخانه شهرستان فومن خریداری شده است.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات برداشت، حرس و شخم باغات چای به متقاضیان شهرستان فومن ، افزود: ۶۶۰ میلیون تومان تسهیلات در این زمینه جذب و پرداخت شده که حدود ۳۰ تسهیلات می شود.
به گفته این مسئول تاکنون اداره چای شهرستان فومن به ۱۰۳ کشاورز متقاضی دریافت تسهیلات خرید ۱۳۶ دستگاه ماشین آلات برداشت، حرس و شخم باغات چای تسهیلات پرداخت شده است.
وی به تسهیلات بهزراعی باغات چای نیز اشاره کرد و گفت: ۲۹۳ بهره بردار چای از سازمان چای تسهیلات بهزراعی دریافت کرده اند که شهرستان فومن در این زمینه از وضعیت مطلوبی برخوردار است.
کارشناس اداره چای فومن به تسهیلات دریافتی از صندوق توسعه نیز اشاره و اظهار کرد: ۹۱۵ نفر مبلغ یک میلیادر و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از این صندوق دریافت کرده اند.
گل مشهدی در ادامه به افزایش تولید برگ سبز چای به نسبت سال گذشته در شهرستان فومن اشاره کرد و گفت: در حوزه پرداخت مطالبات نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش داشته ایم.
به گفته این مسئول علت اصلی کاهش در پرداخت مطالبات به چایکاران همکاری نکردن کارخانجات در پرداخت حق سهم خود است.
Tuesday, 26 November , 2024