به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صفیر گیلان، «فرهاد دلقپوش»عصر روزچهارشنبه، ۲۲ مهر) در نشست هماندیشی شورای همخانواده صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت واحدهای صنعتی استان در حوزههای محتلف بهویژه حوزه سلامت گفت: این ظرفیتها در بحران کرونا به کمک کادر درمان و حوزه سلامت آمد و موفق به تولید پارچه مخصوص ماسک در دو کارخانه […]
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان ادامه داد: این پارچهها برای تولید انواع ماسک سهلایه بهداشتی، بهویژه ۹۵N بهکار میرود که روزانه بیش از پنج هزار عدد ماسک با آن تولید میشود.
وی با بیان اینکه هفت کارگاه تولیدی گیلان نیز سیم استاندارد فلزی ماسک را تولید میکنند اظهارداشت: این کارگاهها موجب اشتغال مستقیم ۲۵۰ نفر در استان شدهاند.
دلقپوش با اشاره به شرایط سخت تولید در تحریم خواستار جهاد و همت بیشتر خانواده صنعت استان در شرایط اقتصادی کنونی بهمنظور اعتلای تولید و اشتغال استان شد و بیان کرد: به همت فعالان حوزه تولید و تامین اقلام بهداشتی، در بحران کرونا کمبودها در سطح تولید و عرضه رفع شده است.
وی با اشاره به واگذاری توزیع اقلام بهداشتی از وزارت بهداشت به وزارت صمت، این امر را موجب رقابت در ارائه خدمات و کالای با کیفیت و کمیت دانست و گفت: تولید در گیلان بیش از نیاز استان است و اقلام بهداشتی به وفور در دسترس مردم قرار گرفته است.
دلقپوش از تولید پارچه مِلت بِلون برای تهیه ماسک بهداشتی تا هفتههای آتی در گیلان خبر داد و افزود: این واحد تولیدی با رفع مشکلات موجود در حوزه زیرساختی چون برق به چرخه یاوران نظام سلامت با ظرفیت تولید روزانه ۲۵۰ کیلوگرم میپیوندد.
وی اعلام کرد: تاکنون تنها سه استان موفق به تولید این پارچه ماسک شدند که گیلان رتبه چهارم کشوری در تولید مواد اولیه ماسک به ویژه پارچه را به خود اختصاص داده است.
رییس سازمان صمت در ادامه با تاکید بر اینکه با تغییر کاربری اراضی و تاسیسات صنعتی مخالف هستیم خاطرنشان ساخت: با توجه به محدودیتهای طبیعی استان و کمبود اراضی صنعتی نیازمند زمینهایی برای ایجاد زیرساختهای صنعتی جهت واگذاری به سرمایهگذاران جدید در حوزه تولید هستیم.
وی در پایان تاکید کرد: در حال پیگیری برای صدور مجوز ایجاد شهرکهای صنعتی خصوصی در گیلان بهمنظور استقرار صنایع مادر هستیم.
Friday, 22 November , 2024