شهردار بندرکیاشهر از ثبت این بندر به‌عنوان تنها شهر تالابی گیلان خبر داد و گفت: این موفقیت منجر به اختصاص بودجه ملی برای احیای تالاب این منطقه در سال جاری شده است.

به گزارش صفیر گیلان ؛مرتضی عاطفی، شهردار بندر کیاشهر امروز در جمع اصحاب رسانه ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و گرامی‌داشت یاد شهدای حمله رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، به تشریح بخشی از عملکرد ۴۴ ماهه مدیریت شهری پرداخت و از تحقق وعده‌هایی خبر داد که موجب تحول در سیمای شهری بندر کیاشهر شده است. 

وی با اشاره به تعریض میدان ثارالله به‌عنوان یکی از مطالبات دیرینه مردم، گفت: با پیگیری‌های مستمر و رایزنی با مدیران کشوری، موفق به جذب بودجه لازم از محل اعتبارات سازمان بازآفرینی شهری شدیم که این اعتبار هم‌اکنون در حساب اداره کل راه و شهرسازی استان قرار دارد و پس از انجام قیمت‌گذاری کارشناسی، عملیات خرید ۷ باب مغازه آغاز خواهد شد تا زمینه تعریض خیابان فراهم شود.

عاطفی همچنین با اشاره به طرح‌های مکمل این پروژه بیان کرد: پروژه بازطراحی مسیر میدان ثارالله تا شیلات شامل سنگ‌فرش، مبلمان شهری و تأمین روشنایی، به سازمان بازآفرینی شهری پیشنهاد شده و پس از تخصیص اعتبارات دولتی، عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

تحول در شهرک کلان‌شهر با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار

شهردار بندر کیاشهر در ادامه به دغدغه‌های ساکنان شهرک کلان‌شهر اشاره کرد و افزود: این شهرک به‌دلیل کمبود زیرساخت‌ها و خلف وعده‌های گذشته، از توسعه بازمانده بود اما با همراهی اداره کل راه و شهرسازی، اجرای پروژه زیرسازی معابر و هدایت آب‌های سطحی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی به تصویب رسید و هم‌اکنون در مرحله مناقصه قرار دارد، این رقم معادل نیمی از بودجه سال گذشته شهرداری بوده و اجرای آن می‌تواند مسیر ساخت‌وساز در شهرک را مجدداً فعال کند.

وی با بیان اینکه بندر کیاشهر به‌عنوان تنها شهر تالابی گیلان در کنار پنج شهر تالابی کشور به ثبت جهانی رسیده است، گفت: با وجود کم‌اهمیت جلوه‌دادن این عنوان از سوی برخی مسئولان محلی، معاون سازمان محیط زیست گیلان از تخصیص بودجه برای احیای تالاب بندر کیاشهر در سال جاری خبر داده است.

کیاشهر، پیشتاز در مدیریت پسماند و تفکیک زباله در گیلان

وی با اشاره به کسب رتبه نخست استان در تفکیک زباله از مبدأ با هفت درصد مشارکت، بیان کرد: از ابتدای حضورم در شهرداری، طرحی جامع در حوزه پسماند با تکیه بر آموزش، فرهنگ‌سازی، تفکیک در مبدأ و همراهی سازمان‌های مردم‌نهاد و شهروندان دلسوز اجرایی شده است.

شهردار بندر کیاشهر با بیان اینکه پروژه جامع مدیریت پسماند شامل پردازش زباله در مقصد، مدیریت شیرابه، تولید کمپوست و امحای زباله‌های غیرقابل بازیافت نیز با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در دست اجراست، افزود: طرح ریجکت‌سوز بندر کیاشهر در کنار سه دهستان دیگر، این شهر بندری را به‌عنوان یکی از شهرهای سبز کشور معرفی خواهد کرد.

عاطفی با انتقاد از برخی مانع‌تراشی‌ها در مسیر توسعه شهری، تأکید کرد: مدیریت شهری باید بر اساس اولویت‌ها و منافع عمومی تصمیم بگیرد و نباید مصلحت شهر، قربانی سیاسی‌کاری و قدرت‌طلبی برخی افراد شود.