در آیین اختتامیه نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناطق آزاد؛

دریافت نشان برتر در حوزه “رسانه و روابط عمومی” توسط مدیریت روابط عمومی منطقه آزاد انزلی

  پرینت
دریافت نشان برتر در حوزه “رسانه و روابط عمومی” توسط مدیریت روابط عمومی منطقه آزاد انزلی
شناسه خبر : 71823 | تاریخ انتشار : 31 تیر 1402 - 15:40 | 219 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

در اختتامیه نمایشگاه معرفی فرصت های سرمایه گذاری مناطق آزاد، مدیر روابط عمومی منطقه آزاد انزلی عنوان برتر بخش”رسانه و روابط عمومی”مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور را از آن خود کرد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛در جریان اختتامیه نمایشگاه معرفی بسته های سرمایه گذاری و توانمندی های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور که با حضور سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و حجت اله عبدالملکی، مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در مرکز نمایشگاهی مشهد مقدس برگزار شد؛ مهدی کاظمیان، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل این سازمان، عنوان برتر بخش”رسانه و روابط عمومی”مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور را از آن خود نمود.

براین اساس فرآیند ارزیابی مدیریت های روابط عمومی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ظرف ماههای اخیر در سه بخش حضور در نمایشگاه، مناطق ویژه اقتصادی، رسانه و روابط عمومی توسط دبیرخانه شورای عالی در شاخص های هفتگانه تعیین گردید، که مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی در بخش”رسانه و روابط عمومی” حائز رتبه نخست شد.

بنابراین گزارش شاخص های تولید محتوای مناسب، پوشش خبری، بازتاب رسانه‌ای، تعامل با اصحاب رسانه، طراحی و غرفه آرایی، تنوع بسته معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری؛ تشکیل دهنده بخش رسانه و روابط عمومی بود که در این محورها، سازمان منطقه آزاد انزلی جایگاه برتر را میان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور کسب نمود.

مهدی کاظمیان مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی با قدردانی از همکاری و هم افزایی رسانه های استانی و کشوری؛ تصریح کرد کسب هر موفقیتی، ناشی از همراهی و همفکری اهالی رسانه و حسن نظر مجموعه مدیریتی و همدلی موجود در این مدیریت است، و موفقیت کسب شده در راستای انجام وظایف محوله در قالب راهبردهای تعیین شده از سوی سرپرست سازمان، زمینه ایجاد انگیزه مضاعف برای ارتقای جایگاه رسانه ای و تبلیغاتی نخستین منطقه آزاد شمال کشور در عرصه های ملی و بین المللی را فرآهم می کند.

برچسب ها
نوشته های مشابه
سردارحسن‌پور فرمانده انتظامی گیلان شد
لزوم هم‌گرایی مجموعه‌های فرهنگی و متولیان مدیریت شهری/ضرورت فرصت‌سازی برای فرهنگ‌سازی
میانگین برخورداری شهرستان رشت از آب شرب پایین‌تر از میانگین استانی است
بیمه سلامت پیشتاز در ارائه خدمات به مردم است
شوقی؛ادامه عملیات آسفالت ریزی در صورت مساعد بودن شرایط جوی /انتقاد رئیس شورای رشت از روند اجرای مصوبات
دو اثر با موضوع آیین عاشورایی در روستای رودبارسرا (شهرستان شفت) برگزیده شدند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.