مرادی به موضوع صادرات و تردد کامیون‌ها از مرز آستارا اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش صادرات در ماه‌های پایانی سال میلادی، رایزنی‌هایی با کشور آذربایجان برای افزایش ظرفیت پذیرش کامیون‌ها تا سقف هزار دستگاه در روز انجام شده است، همچنین پروژه احداث پایانه مرزی جدید به طول ۱۴۰۰ متر در دست اجراست که با بهره‌برداری از آن، بخشی از مشکلات تردد برطرف خواهد شد.

صفیر گیلان؛فریبرز مرادی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده گیلان عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نقش تاریخی رانندگان در دوران جنگ تحمیلی، اظهار کرد: در سال ۱۳۶۲ و در بحبوحه جنگ، با فرمان تاریخی حضرت امام (ره)، رانندگان کشور با ایثار و فداکاری، ارزاق عمومی مردم را از بنادر جنوبی به سراسر کشور منتقل کردند و نقشه دشمن برای ایجاد نارضایتی عمومی را نقش بر آب کردند.

وی با اشاره به گلایه اخیر رانندگان در خردادماه ۱۴۰۴ به دلیل مشکلاتی در حوزه سوخت و قطعات، افزود: با وجود برخی نارضایتی‌ها، رانندگان بار دیگر نشان دادند که در بزنگاه‌های حساس، همراه نظام و مردم هستند، تنها ۱۲ روز پس از آغاز جنگ اخیر، شاهد بازگشت آنان به جاده‌ها و بنادر بودیم.

مرادی با گرامیداشت اول دی‌ماه به‌عنوان روز راهدار، بیان کرد: راهداران، در گرمای تابستان و سرمای زمستان، همواره در خط مقدم خدمت‌رسانی هستند، متأسفانه امروز یکی از همکاران ما دچار سانحه رانندگی شد و به بیمارستان منتقل گردید که برای وی و همه راهداران کشور آرزوی سلامتی داریم.

مدیرکل راهداری گیلان با اشاره به بارش‌های اخیر در محورهای کوهستانی استان گفت: در محور سیاهکل ـ دیلمان، ارتفاع برف به ۳۰ سانتی‌متر در ارتفاعات رِیَه ۵ سانتی‌متر و در لات‌محله ۱۰ سانتی‌متر رسیده و از رانندگان تقاضا داریم پیش از سفر از وضعیت راه‌ها از طریق سامانه ۱۴۱ مطلع شوند و تجهیزات ایمنی از جمله زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

وی با اشاره به ارائه گزارش عملکرد اداره کل راهداری در قالب بروشورهای مکتوب از رسانه‌ها خواست تا به‌عنوان پل ارتباطی میان مردم و دستگاه‌های اجرایی، اطلاعات صحیح و به‌موقع را به جامعه منتقل کنند،

مرادی در ادامه با اشاره به لغو برنامه عمومی سالانه این هفته به دلیل شرایط خاص، بر اهمیت ارتباط مؤثر با رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی شفاف و به‌موقع به مردم تأکید کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده گیلان با اشاره به تفاوت‌های جغرافیایی و ساختاری راه‌های گیلان نسبت به سایر استان‌ها بیان کرد: در گیلان به‌دلیل پیوستگی شهرها و راه‌ها، نمی‌توان مرز مشخصی میان شهرها و مسیرها قائل شد، این ویژگی، برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های راهداری را پیچیده‌تر می‌کند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه سرعت‌گیرها و استانداردسازی آن‌ها افزود: بیش از ۹۰ درصد مصوبات شورای ترافیک شهرستان‌ها مربوط به راه‌های روستایی است که تأمین اعتبار آن‌ها بر عهده استان است، اجرای سرعت‌گیرهای استاندارد نیازمند منابع مالی قابل توجهی است که در حال حاضر محدودیت‌هایی در این زمینه وجود دارد.

مرادی در ادامه به وضعیت راه‌های روستایی استان پرداخت و گفت: از مجموع ۱۱ هزار و ۲۰۵ کیلومتر راه در استان، حدود ۹۳۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است، ما آمادگی داریم در صورت تأمین ۵۰ درصد منابع از سوی استان، ۵۰ درصد دیگر را از منابع ملی تأمین کنیم، تاکنون مجوزهایی به ارزش تقریبی یک هزار میلیارد ریال برای برگزاری مناقصه این پروژه‌ها اخذ شده است.

مدیرکل راهداری گیلان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در ۸ ماه نخست سال جاری، از بهسازی ۱۴۵۰ کیلومتر راه در استان خبر داد و بیان کرد: در حوزه تابلوهای هدایت مسیر نیز مجوزهای لازم اخذ شده و در مرحله انتخاب پیمانکار برای ترمیم و تعویض تابلوهای آسیب‌دیده هستیم.

وی همچنین از انتصاب سومین بانوی رئیس اداره شهرستان در استان گیلان خبر داد و گفت: پس از استان‌های فارس و مازندران، گیلان سومین استانی است که بانوان را در سطح مدیریت شهرستانی منصوب کرده است.

مرادی در خصوص تجهیز شهرستان‌ها به ماشین‌آلات راهداری، افزود: توزیع ماشین‌آلات جدید بر اساس نیاز شهرستان‌ها و نه صرفاً بر مبنای مساوات انجام می‌شود، بخشی از ماشین‌آلات جدید اخیراً با حضور استاندار رونمایی شده و بخشی دیگر نیز در راه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده گیلان در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت روشنایی کمربندی رشت تا لاهیجان بیان کرد: اکثر مسیر روشن شده و تنها در برخی مقاطع به‌دلیل سرقت تجهیزات، خاموشی‌هایی گزارش شده که در حال پیگیری است.

وی با اشاره به جان‌باختن یکی از همکاران راهداری در رودسر طی سال جاری، از تصویب عنوان «فداکار خدمت» برای این همکار در کمیسیون بحران استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این عنوان در سطح ملی نیز به تصویب برسد تا حمایت‌های لازم از خانواده‌های آسیب‌دیده صورت گیرد.

مرادی به موضوع صادرات و تردد کامیون‌ها از مرز آستارا اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش صادرات در ماه‌های پایانی سال میلادی، رایزنی‌هایی با کشور آذربایجان برای افزایش ظرفیت پذیرش کامیون‌ها تا سقف هزار دستگاه در روز انجام شده است، همچنین پروژه احداث پایانه مرزی جدید به طول ۱۴۰۰ متر در دست اجراست که با بهره‌برداری از آن، بخشی از مشکلات تردد برطرف خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده گیلان از رسانه‌ها خواست تا با انتقال دقیق مطالبات و پیشنهادات مردم، اداره کل راهداری را در مسیر بهبود خدمات و ارتقای ایمنی جاده‌ها یاری کنند.

 

 روایتی شنیدنی از ننه گل بهار گیلانی؛

کمپرسی که چراغش در جشن پیروزی انقلاب روشن و در کربلای ۵ خاموش شد/ماجرای‌ پدر و پسر گیلانی که در آغوش هم به شهادت رسیدند

مشروح خبر 📌📌📌📌📌 https://safiregilan.ir/?p=17053

🔴به صفیر گیلان بپیوندید 👇👇👇👇👇

تلگرام   🌷@safiregilan     ایتا » 🌷@safiregilan.eitaa.com

سروش» 🌷http://splus.ir/safiregilan

اینستاگرام 🥀https://www.instagram.com/safiregilan.sg.   ‌‌