آئین کلنگ‌زنی سالن ورزشی چندمنظوره و زمین چمن مینی‌فوتبال در شهرستان خفر با حضور مسئولین کشوری و محلی برگزار شد

صفیرگیلان/این مراسم در روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور محمدرضا رضایی، نماینده شهرستان خفر، جهرم و رئیس کمیسیون عمران مجلس، سرتیپ خلبان رحمانی فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی ارتش، خداجو مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس و همچنین با حضور فرماندار، امام‌جمعه و سایر مسئولین شهرستانی برگزار گردید.

احمد فرهمند، سرپرست اداره ورزش و جوانان استان فارس، در این مراسم بیان کرد: «سالن ورزشی چندمنظوره بانوان با متراژ ۱۶۰۰ متر مربع طبق استانداردهای موجود ساخته خواهد شد»

وی خاطرنشان کرد: «برای ساخت و تجهیز این سالن، هزینه‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال از اعتبارات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران اختصاص خواهد یافت.»

سرپرست اداره ورزش و جوانان فارس ادامه داد: زمین چمن مینی‌فوتبال با متراژ ۱۰۵۶ متر مربع و اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال احداث خواهد شد.

فرهمند تأکید کرد: کار ساخت این پروژه‌ها به همت اداره ورزش و جوانان به‌زودی آغاز خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی امام‌جمعه شهرستان خفر نیز در این مراسم، ضمن تبریک به مناسبت میلاد هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت، از زحمات نماینده محترم و فرمانده ارتش در راستای ساخت این پروژه‌های ورزشی قدردانی کرد.

وی تصریح کرد: «احداث این دو پروژه بسیار مهم، جهت جذب بیشتر جوانان به سرگرمی و مشغولیت‌های سالم است و کار بسیار ارزشمند و شایسته‌ای به شمار می‌آید.»

امام‌جمعه خفر همچنین بر اهمیت سلامتی و نشاط در زندگی تأکید کرد و گفت: «سلامتی عامل نشاط و پویایی در تمام مراحل زندگی است و پرداختن به تسهیل این امور ورزشی برای جوان کار بسیار پسندیده و شایسته‌ای است.» وی در پایان با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد آئین کلنگ‌زنی را آغاز کرد و به اهمیت معنوی این پروژه‌ها اشاره کرد.

شایان ذکر است که این مراسم با حضور مسئولین کشوری، استانی و شهرستان برگزار شد. در ابتدا کلنگ ساخت زمین چمن در محله باب انار روبه‌روی پارک غدیر به متراژ ۱۰۵۶ متر و با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان به زمین زده شد. سپس کلنگ ساخت سالن ورزشی چندمنظوره مخصوص بانوان، به نام شهدای ارتش خفر و با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان، به زمین زده شد.

این پروژه‌ها از محل اعتبارات ارتش جمهوری اسلامی ایران تأمین اعتبار شده و به‌زودی عملیات ساخت آن‌ها آغاز خواهد شد. این اقدامات نشانه‌ای از تلاش مسئولین برای ارتقای سطح ورزش و سلامتی در جامعه است و امید می‌رود که با اجرای این پروژه‌ها، زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان خفر بهبود یابد