سیل در تالش راه، آب، برق و گاز را قطع کرده است/خطر جدی برای روستائیان

  پرینت
سیل  در تالش راه، آب، برق و گاز را قطع کرده است/خطر جدی برای روستائیان
شناسه خبر : 39250 | تاریخ انتشار : 30 شهریور 1399 - 16:58 | 9504 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

به گزارش صفیر گیلان؛به نقل از ایسنا، امیر مرادی با اشاره به وقوع بی سابقه و پرحجم بارش در منطقه غرب گیلان به ویژه شهرستان تالش، اظهار کرد: چهار شهر تالش، چوبر، اسالم و هشتپر درگیر سیل هستند. مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه بارندگی ها از ساعت یک بامداد امروز آغاز شد و […]

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه بارندگی ها از ساعت یک بامداد امروز آغاز شد و تا ساعت پنج صبح ادامه داشت، افزود: طی این مدت ۲۵۰ میلیمتر باران فقط در ایستگاه آب منطقه ای ماشین خانه در شهرستان تالش به ثبت رسیده که در چند دهه اخیر سابقه نداشته است.

مرادی از اعلام هشدار نارنجی به مسئولان شهرستانی و دهیاری ها طی چند روز گذشته خبر داد و اضافه کرد: با توجه به پیش بینی های اداره کل هواشناسی استان مبنی بر بارش باران و احتمال آبگرفتگی، از مردم در مناطق بحرانی خواستیم اقدامات لازم را برای کاهش خسارات انجام دهند.

مرادی، با بیان اینکه در حال حاضر کل منطقه تالش زیر آب است، خاطرنشان کرد: به واسطه شدت بارندگی، رودخانه های سیلابی هنوز فروکش نکرده و سطح آب پایین نیامده است و لذا خدمات رسانی امکان پذیر نیست؛ البته از میزان بارش کاسته شده است.

وی با اشاره به بارش سنگین باران در مناطق بالادست و سرازیر شدن سیلاب به سمت پایین دست، گفت: این حجم باران علاوه بر قطع راه های روستایی تالش، آب و برق و گاز را نیز قطع کرده است و تعدادی از منازل مسکوتی دچار خسارت شده اند.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان، از تشکیل مرکز فرماندهی عملیات استان در شهرستان تالش خبر داد و یادآور شد: همه دستگاه های خدمت رسانی اعم از راهداری و آب منطقه ای و توزیع برق و هواشناسی و اداره گاز و آب و فاضلاب بنیاد مسکن و هلال احمر آمادگی دارند.

مرادی، هفت روستای تالش، اسالم، چوبر، جوکندان، سرآگاه، سیابیل، خرجگیل و… را جزو مناطق سیل زده دانست و اضافه کرد: آب بندان شهر تالش نیز دچار آبگرفتگی شده و در محور اسالم به خلخال با رانش مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه در شهرستان تالش ۱۰ نقطه رانش داریم، گفت: متاسفانه تجاوز به حریم رودخانه ها و ساخت و ساز در بستر رودخانه و آبراهه ها جهت گسترش اراضی مسکونی، موجب شده خسارات ناشی از وقوع سیل و بارندگی سنگین افزایش پیدا کند.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان، تغییرات آب و هوایی را عامل اصلی وقوع چنین حجم از بارندگی ها دانست و خاطرنشان کرد: نمی توانیم مانع از وقوع این پدیده ها شویم و تنها باید آمادگی خودمان را برای کاهش میزان خسارت جانی حفظ کنیم.

برچسب ها
نوشته های مشابه
اتمام عملیات رفع خرابی کابل روستای دیگه سرا در شهرستان رضوانشهر
شاخص برخورداری طرح هادی در استان گیلان به ۹۹ درصد رسید /بنیاد مسکن در آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت وظیفه خود را به درستی انجام داد
حذف سطل‌های زباله در مناطق روستایی گیلان آسیب‌های زیست‌محیطی است
نمایندگان مجلس برای فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و کاهش درآمدهای نفتی چاره اندیشی کنند
واحدهای صنعتی راکد به صاحبان صنایع معرفی می‌شوند
برگزاری طرح بزرگ «رائد» ویژه کنشگری دانش آموزان در فضای مجازی گیلان
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.