در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام شد؛

شمار قربانیان زلزله ترکیه و سوریه به ۲۸ هزار نفر رسید/قدرت زلزله ترکیه روز دوشنبه معادل ۵۰۰ بمب هسته‌ای بود

  پرینت
شمار قربانیان زلزله ترکیه و سوریه به ۲۸ هزار نفر رسید/قدرت زلزله ترکیه روز دوشنبه معادل ۵۰۰ بمب هسته‌ای بود
شناسه خبر : 67163 | تاریخ انتشار : 23 بهمن 1401 - 11:11 | 220 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

اورهان تاتار، مدیرکل امور زلزله و کاهش خطر اداره مدیریت بلایای طبیعی ترکیه اعلام کرد که انرژی آزاد شده توسط زلزله ۷.۷ ریشتری معادل انرژی ۵۰۰ بمب اتمی است.

این مقام مسئول درخصوص ادعای فعالیت آتشفشانی پس از زلزله گفت: ما متوجه جریان گدازه، خاکستر آتشفشانی و جریان نفت و گاز در منطقه زلزله نشده بودیم.

به گفته سازمان مدیریت بلایا و حوادث غیرمترقبه ترکیه، از زمان وقوع زمین لرزه در سحرگاه روز دوشنبه، بیش از ۲۰۰۰ پس لرزه ثبت شده است.

بر اساس آخرین آمار رسمی که بامداد شنبه منتشر شد، تعداد کشته شدگان زمین لرزه ترکیه تاکنون به ۲۰ هزار و ۶۶۵ کشته و ۸۰ هزار و ۸۸ مجروح رسیده است.

تا پایان روز شنبه یازده فوریه، مجموع قربانیان تایید شده زمین‌لرزه پنج روز پیش در ترکیه و سوریه از مرز ۲۸ هزار نفر عبور کرد. به گفته مقامات دولتی و نیروهای امدادی شمار کشته‌شدگان زمین‌لرزه در کشور ترکیه ۲۴ هزار و ۶۱۷ نفر اعلام شد. سه هزار و ۵۷۴ نفر هم در سوریه جان خود را از دست داده اند.

با این حال با گذشت بیش از ۱۳۰ ساعت از زمین لرزه همچنان تعدادی از افراد از زیر آور بیرون کشیده می‌شوند.

مقام‌های ترکیه می‌گویند دو زن را که به مدت ۱۲۲ ساعت پس از زلزله مرگبار اخیر زیر آوارها مانده بودند، زنده بیرون کشیدند.

خبرگزاری دولتی آناتولی تصاویری از دو زن منتشر کرده که پس از چندین روز، زنده از زیر آوار بیرون کشیده شدند. بر اساس گزارش این رسانه ترک، منکسه تاباک ۷۰ ساله در حالیکه در پتو پیچیده شده بود، به آمبولانس منتقل شد. این زن در منطقه قهرمان مارش زنده از زیر آوار بیرون آمده است. همچنین یک زن ۵۵ ساله به نام مصالح چیچک که در دیاربکر حضور داشته نفر دومی است که زنده از زیر آوار خارج شد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
نیروهای نهضت سوادآموزی و طرح‌های امین، مهرآفرین و خرید خدمات استخدام‌می‌شوند
جشنواره ملی فیلم کوتاه رشت می تواند به عنوان برند رشت معرفی شود
اجرای ویژه برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در شهرستان فومن
تولید نیروگاههای حرارتی مقیاس کوچک ۵۰۰ مگاوات افزایش یافت
برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود
کارفرمایان و مدیران واحدهای تولیدی نباید به کارگران نگاه ابزاری داشته باشند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.