فرمانده انتظامی گیلان خبر داد:

شناسایی یک شرکت هرمی و دستگیری ۲۴ تن از اعضا در چابکسر

  پرینت
شناسایی یک شرکت هرمی و دستگیری ۲۴ تن از اعضا در چابکسر
شناسه خبر : 43133 | تاریخ انتشار : 23 بهمن 1399 - 16:13 | 587 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

سردار عزیزاله ملکی، فرمانده انتظامی استان گیلان از شناسایی یک شرکت هرمی و دستگیری ۲۴ تن از اعضای آن در بخش چابکسر شهرستان رودسر خبر داد.

به گزارش صفیر گیلان؛فرمانده انتظامی استان گیلان از شناسایی یک شرکت هرمی و دستگیری ۲۴ تن از اعضای آن در بخش چابکسر شهرستان رودسر خبر داد.

سردار عزیزاله ملکی با اشاره به تلاش‌های پلیس برای نشان دادن غیرقانونی بودن فعالیت شرکت‌های هرمی اظهار داشت: فعالیت در قالب شرکت‌های هرمی مانع رشد و شکوفایی اقتصادی شده و ریشه و انگیزه تولید را از بین می‌برد.

وی با بیان اینکه در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت یک شرکت هرمی در یک باب منزل در بخش چابکسر شهرستان رودسر، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت افزود: با اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته، صحت موضوع برای پلیس محرز شد و ماموران انتظامی محل فعالیت اعضای این باند را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی استان گیلان از دستگیری ۲۴ تن از اعضای این شرکت هرمی با هماهنگی قضائی خبر داد و گفت: یک دستگاه لپ تاپ و ۱۰۰ جلد کتاب و جزوه آموزشی در خصوص فعالیت و عضوگیری در شرکت‌های هرمی نیز از منزل مورد نظر کشف شد.

این مقام ارشد انتظامی در پایان با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند خاطرنشان کرد: علیرغم هشدارهای مستمر پلیس و تلاش برای آشکارسازی ماهیت مجرمانه اینگونه شرکت‌ها، هنوز شاهد فریب جوانانی هستیم که دارایی خود را در شرکت‌های هرمی نابود می‌کنند.

برچسب ها
نوشته های مشابه
طرح جهش تولید برنج برای نخستین بار در گیلان اجرایی شد
اجرای خط کشی در ۴۷۶ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان گیلان
لزوم همکاری با پیمانکاران بومی / تسریع در رفع مشکلات مالی / تکمیل ۸۰ درصد از پرونده‌های املاک در ۸ محله از رشت
تأخیر در پروژه‌های عمرانی نتیجه تعلل و سیاسی‌کاری مدیران گذشته است
بندر کاسپین قطب جدید واردات کالاهای اساسی در شمال کشور
اجرای عملیات فیبرنوری اختصاصی بانک صادرات شعبه سبزه‌میدان رشت
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.