صفیر گیلان/رضایی شهرستان صومعه سرا دارای ۲۸ هزار هکتار اراضی سطح زیر کشت محصول برنج می باشد که در سطح استان گیلان رتبه دوم و در کشور رتبه سوم را دارا می باشد و سالانه حدود ۱۵۱ هزار تن شلتوک با ۷۲ هزار تن برنج سفید استحصال می شود.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان صومعه سرا، آیین برداشت مکانیزه برنج از شالیزارهای استان گیلان امروز (چهارشنبه) ۱ مرداد با حضور دکتر هادی حق شناس، استاندار گیلان، دکتر حمید رضایی، فرماندار صومعه سرا، دکتر سعید رحمت زاده نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان جهادکشاورزی، فرمانده انتظامی و جمعی از مسوولین شهرستانی، استانی و کشاورزان در روستای پاتاوان دهستان اباتر بخش طاارگوراب، صومعه سرا آغاز شد.

همچنین در این آیین دکتر حمید رضایی فرماندار صومعه سرا نیز با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا قطب کشاورزی در سطح کشور محسوب می گردد، گفت: شهرستان صومعه سرا دارای ۲۸ هزار هکتار اراضی سطح زیر کشت محصول برنج می باشد که در سطح استان گیلان رتبه دوم و در کشور رتبه سوم را دارا می باشد و سالانه حدود ۱۵۱ هزار تن شلتوک با ۷۲ هزار تن برنج سفید استحصال می شود.

وی در ادامه از زحمات و تلاش های همه کشاورزان زحمتکش و مسوولین استانی و شهرستانی در امر تولید محصولات کشاورزی در شهرستان تقدیر و تشکر کرد.

شهرستان صومعه سرا دارای ۲۸ هزار هکتار اراضی سطح زیر کشت محصول برنج می باشد که در سطح استان گیلان رتبه دوم و در کشور رتبه سوم را دارا می باشد و سالانه حدود ۱۵۱ هزار تن شلتوک با ۷۲ هزار تن برنج سفید تولید می شود.