مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به تهیه و توزیع ۳۰۰ بسته معیشتی برای نیازمندان گفت: این بسته‌ها، که به ارزش تقریبی ۷ میلیارد ریال آماده شده‌اند، از محل عواید وقوفات و نذورات و توسط اداره اوقاف رشت تهیه شده است

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان از رشت ؛.حجت‌الاسلام اسماعیل تدینی  از تهیه و توزیع ۳۰۰ بسته معیشتی برای نیازمندان همزمان با ایام میلاد امام حسن مجتبی(ع) خبر داد و اظهار کرد: این بسته‌ها، که به ارزش تقریبی ۷ میلیارد ریال آماده شده‌اند، از محل عواید وقوفات و نذورات و با مشارکت خیرین تهیه و در اختیار ۳۰۰ خانوار قرار گرفته است. 

وی با اشاره به اجاری طرح قرار دوازدهم توسط اوقاف گفت: طبق سنت سازمانی، روز دوازدهم هر ماه، نام مبارک امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) با حمایت مهدی‌یاران و وقوفات متبرکه یادآوری شده و بسته‌های معیشتی بین نیازمندان توزیع می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با بیان اینکه در دوازدهم اسفند نیز ۲۰۰ بسته معیشتی توسط اوقاف رشت تهیه و توزیع شده بود، افزود: همین طرح ماهانه در دیگر شهرستان ها نیز طبق یک زمانبندی و برنامه ریزی مشخص صورت می گیرد.

تدینی همچنین گفت: در طول سال، هزاران بسته معیشتی به ارزش حدود ۱۶۰ میلیارد ریال از محل نذورات، وقوفات و مشارکت خیرین تهیه و به افراد کم‌برخوردار اختصاص داده شده است.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این اقدام، حمایت از خانوارهای نیازمند و تقویت فرهنگ نیکوکاری و همدلی است و توزیع این بسته‌ها با کمک هیئات مذهبی و گروه‌های مشارکت‌کننده انجام می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان  با بیان اینکه توجه به نیازمندان و اقشار آسیب‌پذیر، از مأموریت‌های اوقاف و امور خیریه است، تصریح کرد: این سازمان با استفاده از درآمدهای حاصل از وقوفات و نذورات، بستری مناسب برای حمایت از خانواده‌های کم‌برخوردار فراهم می‌کند و کمک به نیازمندان نه تنها در راستای عدالت اجتماعی، بلکه در جهت تحقق اهداف والای دینی، از جمله ترویج روحیه کمک‌رسانی و مودت در جامعه است.

تدینی با بیان اینکه مشارکت خیرین و استفاده از ظرفیت‌های وقف و نذر، نقشی کلیدی در گسترش این فعالیت‌ها ایفا می‌کند، افزود: اوقاف با مدیریت این منابع، علاوه بر کمک‌های مادی، حس امنیت اجتماعی و امید را در میان جامعه هدف تقویت می‌کند.

به گزارش خبرنگار صفیر گیلان از رشت؛ در راستای اجرای نیات واقفین خیر اندیش اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان رشت و خمام با کمک هیات‌های محترم امناء بقاع متبرکه شاخص شهرستان
در ایام ماه مبارک رمضان و ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) در قالب طرح قرار دوازدهم و ضیافت الهی نسبت به تهیه ۵۰۰ بسته معیشتی به ارزش تقریبی حدود ۷۰۰ میلیون تومان اقدام نمود که بسته های تهیه شده توسط شورای خیریه بقاع متبرکه شهرستان رشت به افراد کم برخوردار برخی نواحی و حاشیه شهر رشت تقدیم گردید
همچنین در ایام ماه مبارک رمضان در برخی بقاع متبرکه شهرستان رشت هر شب نسبت به برگزاری سفره افطاری ساده برای روزه داران محترم اقدام می‌گردد
در اجرای نیت مرتبط،با افطاری از محل موقوفه حاج حاکم نصیر رشتی رشت با مشارکت معاونت فرهنگی شهرداری و موکب خدام العتره شهر رشت مقدمات برگزاری سفره افطاری در پیاده راه فرهنگی رشت انجام شده است که از محل موقوفه مذکور حدود ۲۵ هزار پرس افطاری بین روزه داران پخش خواهد شد
با توجه به تلاقی ماه مبارک رمضان با سال جدید که با ایام قدر نیز تلاقی دارد در قالب برپایی خیمه معرفت و با بهره مندی از مبلغین متخصص در پیاده راه فرهنگی رشت اداره اوقاف نسبت به خدمات دهی در قالب مشاوره اجتماعی و پاسخ به شبهات و موضوعات خانواده و کار با کودک و نوجوان فعالیت خواهد داشت.

  • نویسنده : زلیخا صفری راسته کناری