طبق اعلام اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان؛

محور پونل به خلخال در گیلان مسدود شد | تردد عادی در محورهای اصلی استان گیلان

  پرینت
محور پونل به خلخال در گیلان مسدود شد | تردد عادی در محورهای اصلی استان گیلان
شناسه خبر : 50738 | تاریخ انتشار : 29 مهر 1400 - 12:57 | 185 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

صفیر گیلان؛طبق اعلام اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان محور پونل به خلخال در استان گیلان به دنبال بارندگی و احتمال ریزش کوه و نبود ایمنی کافی مسدود شد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛ بر اساس گزارش سامانه اطلاعات راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان، محور پونل به خلخال در این استان به دلیل بارندگی، احتمال ریزش کوه و نبود ایمنی کافی، تا اطلاع ثانوی مسدود است و در صورت بازگشایی این مسیر، از طریق مرکز اطلاع‌رسانی این اداره آگاهی داده خواهد شد.

بنا به همین گزارش، هم اینک تردد در محورهای اصلی استان گیلان به صورت عادی و روان می‌باشد و هیچگونه ترافیک جاده‌ای مشاهده نمی‌شود.

همچنین به دلیل بارش باران تمامی جاده‌های بین شهری گیلان لغزنده است و رانندگان برای تردد باید احتیاط و دقت بیشتری داشته باشند.

مرکز مدیریت راه استان توصیه کرد که مردم از ترددهای غیرضروری در چنین شرایط جوی پرهیز کنند، اما در صورت ضرورت با توجه به بارش باران و بدنبال آن لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید افقی با احتیاط و سرعت مطمئنه رانندگی کنند.

علاوه بر این محور ورودی منجیل به رودبار در جنوب استان گیلان و محدوده ورودی شهر رودبار نیز، از ترافیک سنگینی برخوردار است اما در سایر محورهای این استان ترافیک به صورت عادی و روان می‌باشد.

 

برچسب ها
نوشته های مشابه
تحویل گاز به نیروگاه‌ها فراتر از برنامه/ ۳.۵ میلیارد مترمکعب بیشتر از پارسال
رکورد تازه در بازار برق؛ تحقق هدف برنامه هفتم توسعه در آبان ۱۴۰۴
تلفات ۴۰ درصدی آب در شبکه شهری رشت نگران کننده است
توانمندسازی افراد دارای معلولیت، کلید اثرگذاری در جامعه است
۶ هزار و ۵۵۵ پرونده تخلف صنفی در گیلان تشکیل شد
۵۹ کد خدمتی توانبخشی تحت پوشش بیمه سلامت است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.