صادقی گفت: مرکز پایش پیشرفته شرکت توزیع نیروی برق گیلان با دقت بالا وضعیت شبکه های توزیع برق استان را زیرنظر دارد و راهبری بسیار مناسبی برای فعالیت های مقابله با بحران را اجرایی می کند
صادقی گفت: از ابتدای سال با اقدامات پیشگیرانه مناسب از جمله نوسازی شبکه های فرسوده، افزایش تاب آوری شبکه های فشار متوسط، رفع عیوب به جا مانده از سالیان قبل و… تلاش کرده ایم آمادگی مناسبی در برابر بحران های جوی داشته باشیم.
وی افزود:اصلاح و بهسازی پایه ها ( تیرهای برق) ، تعدیل ولتاژ مناطق پر حادثه، تجهیز امورها و ادارات تابعه بهمراه اکیپ های عملیاتی و… از جمله اقدامات دیگر این شرکت برای مقابله با بحران های احتمالی بوده است.
مدیر عامل توزیع برق گیلان تصریح کرد: از ابتدای سال ناوگان خودرویی این شرکت نیز نوسازی و تجهیز شده است و این خودرو ها در اختیار امورهای اجرایی قرار گرفته اند تا خدمت رسانی با وضعیت به روزتر و بهتری صورت پذیرد.
صادقی همچنین تاکید کرد: با توجه به پیش بینی های هواشناسی چندین جلسه مدیریت بحران در سطح شرکت تشکیل شد و ضمن تقسیم وظایف، آمادگی مناسبی برای اقدام منسجم و به موقع در سطح استان ایجاد کرده ایم.
وی گفت: مرکز پایش پیشرفته شرکت توزیع نیروی برق گیلان با دقت بالا وضعیت شبکه های توزیع برق استان را زیرنظر دارد و راهبری بسیار مناسبی برای فعالیت های مقابله با بحران را اجرایی می کند.
مدیر عامل توزیع برق گیلان در پایان گفت: این وعده را به هم استانی های گرامی می دهیم که درصورت باز بودن راه ها و امکان دسترسی به مناطق آسیب دیده در سریع ترین زمان ممکن مشکلات برطرف شوند و در مجموع با کمترین میزان خاموشی بلندمدت، بحران جوی جاری را پشت سر بگذاریم.
Monday, 10 February , 2025