ملک پور افزود: اگر می‌خواهیم در مسیر اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنیم، لازم است که دستاوردهای پژوهشی به فناوری تبدیل شوند تا قابلیت تجاری‌سازی و ایجاد ثروت را پیدا کنند.

صفیر گیلان/زلیخا صفری ؛امیر ملک‌پور رئیس پارک علم و فناوری گیلان در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان گیلان اظهار کرد که چند سالی است تلاش می‌کنیم تا جنبه‌های فناوری را در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار برجسته کنیم.

 

وی افزود: اگر می‌خواهیم در مسیر اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنیم، لازم است که دستاوردهای پژوهشی به فناوری تبدیل شوند تا قابلیت تجاری‌سازی و ایجاد ثروت را پیدا کنند.

ملک‌پور با اشاره به اینکه این رویکرد در سال‌های اخیر در نمایشگاه تقویت شده است، به ویژه امسال که شاهد اتفاقات جدیدی هستیم، اعلام کرد که در این نمایشگاه بخش‌های متنوعی داریم که شامل رونمایی از ۱۲ محصول جدید است، علاوه بر این، غرفه‌هایی از محصولات مختلف دانشگاهی، شرکت‌های دانش‌بنیان، آموزش و پرورش و استعدادهای درخشان نیز در نمایشگاه امسال ارائه شده‌اند.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان همچنین بیان کرد که در کنار نمایشگاه، کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود که شامل سه کارگاه در فضاهای مختلف و با آموزش‌های متنوع است.

وی از برگزاری رویداد «ایده خلاقانه» در کنار نمایشگاه خبر داد و گفت: این رویداد به تقویت تفکر خلاق در دانشجویان و دانش‌آموزان کمک می‌کند و همچنین به جذابیت نمایشگاه با شور و شوق خاصی می‌افزاید.

ملک‌پور در پاسخ به سوالی درباره دستاوردهای نمایشگاه فناورانه سال گذشته توضیح داد: هرساله ما تلاش می‌کنیم دستاوردهای پژوهشی که در اینجا ارائه می‌شوند، وارد مراکز رشد شوند و هدف اصلی این است که این دستاوردها به فناوری تبدیل شوند و این روند هرساله ادامه دارد و رویکرد ما در این زمینه همواره در حال گسترش است.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان بیان کرد؛ با توجه به اهمیت اقتصاد مبتنی بر دانش و تأکیدی که در این زمینه وجود دارد و در برنامه‌های استانی و کشوری نیز مورد توجه قرار گرفته است، ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا این امر محقق شود و امسال پیش‌بینی می‌کنم که تعداد دستاوردهای پژوهشی که به فناوری تبدیل می‌شوند، افزایش یابد.

وی در پاسخ به پرسش این رسانه درباره نحوه حمایت از این پژوهش‌ها، اظهار کرد: حمایت‌ها متنوع هستند و شامل مشاوره تخصصی در حوزه کسب و کار می‌شوند، علاوه بر مشاوره، از امکانات آزمایشگاهی موجود نیز بهره‌مند می‌شوند و در صورت نیاز، تسهیلات مالی نیز دریافت می‌کنند، همچنین مکان استقرار به این افراد اختصاص می‌یابد و سعی می‌کنیم در نمایشگاه‌های تخصصی در سطح کشور و دیگر نمایشگاه‌ها شرکت کنند تا بتوانند خود را معرفی کرده و به تجاری‌سازی دانش خود بپردازند.

ملک‌پور با اشاره به شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردمی است، گفت: در فضای علمی مانند پارک علم و فناوری، مصداق مشارکت مردمی این است که افراد با دانشی که دارند، آن را به ثروت تبدیل کنند و از این طریق به کسب و کار و رونق تولید بپردازند

  • نویسنده : زلیخا صفری راسته کناری