صفیر گیلان؛مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اظهار کرد :در آئین اختتامیه هفتمین دوره جایزه فیروزه «سارا قاسمی» هنرمند گیلانی در میان ۱۴۵۴ اثر، رتبه اول بخش هدایای فرهنگی، و سمیه منجم رتبه سوم در بخش نوشت افزار را کسب کردند.
به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان، پیش از ظهر دیروز(۱۷ اسفند) آئین اختتامیه هفتمین دوره جایزه ملی فیروزه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر و رئیس شورای سیاستگذاری جایزه فیروزه، اسماعیل جانعلیپور، مدیر کل مجامع تشکل ها و فعالیتهای فرهنگی معاونت فرهنگی ارشاد و دبیر هفتمین دوره جایزه فیروزه، مهدی رمضانی سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور، سیدمجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و جمعی از مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها و برگزیدگان این رویداد ملی در محل تالار سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
در این رویداد آثار برگزیدگان استانی در مرحله نهایی ارزیابی و در چهار رشته اسباببازی (۸۵ اثر)، عروسک (۳۰۰ اثر)، نوشتافزار ایرانی اسلامی (۱۳۴ اثر) و هدایای فرهنگی (۱۴۵۴ اثر) مورد داوری قرار گرفتند که بر این اساس در بخش هدایای فرهنگی، سارا قاسمی از استان گیلان حائز رتبه اول کشوری ، و سمیه منجم در بخش نوشت افزار شایسته تقدیر شد.
ثقتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در حاشیه برگزاری این مراسم با بیان اینکه گیلان دارای ظرفیت های بسیاری در حوزه فرهنگی می باشد، گفت : ترویج، تولید و مصرف کالاها و محصولات فرهنگی ایرانی اسلامی با نگاه ویژه به محصولات فرهنگی اقوام ایرانی از اولویت های اصلی این حوزه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اظهار کرد: با توجه به اینکه آثار برگزیده در بخش محصولات فرهنگی که از مهمترین بخش های این جشنواره بوده استان گیلان با کار سفال با رنگ آمیزی آبرنگ از سارا قاسمی با طرح بانوی تالشی چوپان رتبه نخست را کسب نمود که این مهم نشان دهنده پتانسیل بالای هنرمندان استان می باشد.
ثقتی همچنین بیان کرد: در هفتمین دوره جایزه ملی فیروزه برای استان گیلان بخش نوشت افزار تعریف نشده بود، که با فرستادن اثر سمیه منجم با عنوان دفترچه یادداشت ۱۲ جلدی سیمرغ که با خلاقیت بسیار بالا و ظریف این بانوی هنرمند همراه بود، این اثر نیز رتبه سوم جشنواره را کسب کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در پایان خاطرنشان کرد:آثار ثبت شده این استان در سه بخش هدایای فرهنگی ، عروسک و سازهای بومی مجموعا ۳۲۱ اثر بوده است .
Monday, 25 November , 2024