سردار محمد عبدالله پور در ادامه ضمن تسلیت سالروز رحلت آیت الله بهجت و درگذشت آیت الله فاطمی نیا اظهار داشت: گاهی از کارهای ما چنان هیبتی درست می‌شود که دشمن با تمام هزینه‌هایش نمی‌تواند کاری در مقابلش انجام دهد که نمونه آن سرود سلام فرمانده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صفیر گیلان از رشت بزرگداشت سیزدهمین سالگرد رحلت آیت‌الله العظمی بهجت فومنی، عصر امروز در تالار مرکزی شهر رشت برگزار شد.
در ابتدای این برنامه، مستندی کوتاه از زندگی میرزا محمود بهجت، پدر آیت الله العظمی بهجت اکران شد و سپس تیزر برنامه کافه گفتگو که در آن با فرزند آیت الله بهجت فومنی به گفتگو پرداخته شده است به نمایش درآمد.
سپس سجاد بازرگان، جانشین سازمان فضای مجازی سراج گیلان گفت: اگر به تاریخ و اسطوره‌های تاریخی‌مان نپردازدیم قطعاً متهم به پیروی از راه باطل خواهیم شد. بچه‌های سازمان فضای مجازی سراج گیلان از تنها استاندار شهید کشور یعنی شهید انصاری، استاندار. شهید گیلان شروع کردند در حالی که این شهید حتی در بین نیروهای حزب الللهی استان گیلان هم شناخته شده نبود.
وی افزود: سراجی‌ها تصمیم گرفتند به اسطوره‌های استان گیلان بیشتر بپردازند و کیفیت کارهای خودشان را بالا ببرند و در همین راستا نهایتاً به اسم یونس استادسرایی رسیدیم. متأسفانه حتی بچه‌ها انقلابی هم او را با نام میرزا کوچک جنگلی نمی‌شناسند و در همین راستا یک کلیپ روشنگرانه تولید شد.
بازرگان ادامه داد: سال گذشته همایش باشکوه روایت جنگل در رشت برگزار شد که در آن بالغ بر ۵۰ قالب تولیدی برای فضای مجازی رونمایی شد. در هر قالب نیز ۱۰ ها مدل تولیدی دیگر داشتیم که در حوزه فضای مجازی کشور بسیار دیده شد و این تولیدات توسط جوانان و نوجوان گیلانی تولید شده بود.
وی گفت: امروز هم در راستای اسطوره سازی و اسطوره شناسی به بهجت عارفان رسیده‌ایم و با این موضوع نیز ۱۰ ها تولید رسانه‌ای توسط جوانان استان ساخته شده است. دست غربی‌ها در داشتن اسطوره آن چنان خالی است که دست به اسطوره سازی از طریق مرد عنکبوتی و …. شده‌اند اما متأسفانه در گیلان و کشور علی رغم غنی بودن در این حوزه، در راستای اسطوره سازی کم کاری شده است.
در ادامه این برنامه، کلیپی از همایش بزرگ روایت جنگل که سال گذشته در رشت برگرار شد برای حاضران به نمایش درآمد.


سردار محمد عبدالله پور در ادامه ضمن تسلیت سالروز رحلت آیت الله بهجت و درگذشت آیت الله فاطمی نیا اظهار داشت: گاهی از کارهای ما چنان هیبتی درست می‌شود که دشمن با تمام هزینه‌هایش نمی‌تواند کاری در مقابلش انجام دهد.

نمونه این نوع کارها، سرود ۳۱۳ نفری سلام فرمانده است و نظام سلطه با همه هیبتی که دارد نتوانست صدای این سرود را خاموش کند.

فرمانده سپاه قدس گیلان افزود: افسران فضای مجازی مظهر شکست ناپذیری انقلاب اسلامی است و هر کس از قافله انقلاب عقب بماند خودش جا می‌ماند و امیداوریم مشکلات اقتصادی این کشور هم به تدبیر دولت برطرف شود.


در ادامه، چند اثر چندرسانه‌ای اختصاصی تولید شده برای مراسم بهجت عارفان توسط آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان، اسدلله عباسی، استاندار گیلان و آیت الله عبدالکریم فرحانی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و باقرزاده، مدیرکل صدا و سیمای گیلان رونمایی و معرفی شد.

محسن پورپیر، مسئول پویش رسانه‌ای بهجت عارفان در این بخش برنامه گفت: امروز دنیا به دنبال کسب هویت هستند اما این هویت‌ها تبدیل به ضد ارزش شده‌اند. ما الگوهای مختلف برای هویت یابی داریم و کشور اسلامی ایران ستارگان بزرگی در بحث تدین دارند و آیت الله بهجت یکی از این ستارگان است.
وی با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری افزود: ما می‌توانیم امروز آیت الله بهجت را به عنوان الگو معرفی کنیم و پویش بهجت عارفان با هدف گسترش نام آیت الله بهجت راه اندازی شد تا قطره‌ای در جریان هویت سازی باشد و در همین راستا یک سایت و ربات برای تغییر پروفایل افراد به تصویری از آیت الله بهجت از ۲۴ اردیبهشت راه اندازی شده است.

آرمین جمالی، مسئول پروژه اپلیکیشن محتوایی آیت الله بهجهت نیز در معرفی این نرم افزار گفت: به مناسبت درگذشت عالم عارف، آیت الله بهجت فومنی نرم افزاری با محتوای دستورالعمل‌ها و زندگی نامه، صوت‌ها، سخنرانی و فیلم‌های مربوط به ایشان است. این نرم افزار با دو نسخه اندروید و AOS تولید شده است.

وی گفت: مرکز تولید نرم افزار و بازی مرکز فضای مجازی سراج گیلان، نرم افزارهایی در حوزه بازی به کمک آموزش دیدگان همین مرکز تولید می‌کند.


سهراب یوسفی؛ مسئول رسانه‌های تصویری سازمان فضای مجازی سراج هم در این بخش از برنامه اظهار کرد: رهبر انقلاب در دیدار اخیر با فرهنگیان درباره اهمیت هویت ملی تأکید کردند و برای اینکه نسل جوان دارای هویت ملی باشند راهی جز معرفی مفاخر و بزرگان کشور نداریم و استان گیلان هم در این حوزه از کل کشور ضعیف‌تر عمل کرده است.

وی افزود: اگر آیت الله بهجت برای استان دیگری بود مسلماً ایشان را بیشتر معرفی می‌کردند اما در مرکز رسانه‌های تصویری سازمان سراج در راستای معرفی آیت الله بهجت، بیش از ۸۰ اثر در ۱۶ عنوان تصویری مختلف تولید شده است.

یوسفی تأکید کرد: در همین راستا استوری موشن ها، کلیپ‌های تصویری، فیلم کوتاه، کلیپ‌های اختصاصی مربعی اینستاگرامی، ویدئوکامنت‌ها و … در همین راستا با موضوع شخصیت حضرت آیت‌الله بهجت در این مرکز تولید شده است.

مسئول مرکز رسانه‌های تصویری سازمان فضای مجازی سراج با معرفی سایت سراجی‌ها گفت: علاقمندان با مراجعه به این سایت می‌توانند در نشر این تولیدات به این مرکز کمک کنند.
در ادامه برنامه، کلیپی تصویری از نقاشی رنگ روغن زینب حسابی، نقاش گیلانی از تصویر آیت الله بهجت فومنی به نمایش درآمد.

  • نویسنده : تنظیم؛زلیخا صفری