صفیر گیلان؛رئیس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده فاز اول اجرای طرح مذکور در بخش خشکبیجار گفت: در سال گذشته قریب به ۱۷ کیلومتر کابل خودنگهدار در مناطق شهری و روستایی بخش خشکبیجار  با اعتباری قریب به ۲۱ میلیارد ریال احداث شد

به گزارش صفیر گیلان؛طی آیینی با حضور دکتر محمد رضا احمدی سنگری نماینده مردم شریف شهرستان های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، طرح اصلاح و جایگزینی ۲ هزار و ۲۰۰ متر شبکه سیمی فرسوده با کابل خودنگهدار با صرف اعتباری معادل ۴۲۰۰میلیون ریال در روستای سیاه اسطلخ بخش خشکبیجار از توابع شهرستان رشت به بهره برداری رسید.

درحاشیه این مراسم دکتر محمدرضا احمدی ضمن بازدید از اجرای پروژه مذکور اظهار داشت: امروزه نقش و اهمیت برق پایدار در جامعه و زندگی روزمره آحاد ملت ،انکار ناپذیر است و به همین منظور رایزنی و تعامل لازم با وزارت نیرو به منظور تخصیص بودجه و اعتبارات کافی جهت بهسازی و بروزرسانی شبکه های توزیع برق صورت پذیرفته است تا مردم شریف استان از نعمت برق به بهترین شکل ممکن بهره مند شوند .

وی افزود:تلاش های مدیرعامل و مجموعه کارکنان شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان برای خدمت رسانی به مردم شایسته تقدیر و سپاسگزاری است و امیدواریم با تامین منابع مالی لازم و رفع موانع اندک موجود ، خدمت رسانی در این حوزه با سرعت بیشتری صورت پذیرد.

همچنین مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در این آیین گفت: مجموعه تلاش های این شرکت، تامین برق مطمئن و پایدار برای شهروندان به ویژه در زمان وقوع بحران های جوی است و لازمه این کار مقاوم سازی شبکه های توزیع برق در نقاط مختلف شهری و روستایی استان می باشد.

هنرمند گفت: افزایش قابلیت اطمینان شبکه در مقابل شرایط جوی و اتفاقات ناشی از برخورد اشیاء خارجی و همچنین کاهش خطر آتش سوزی در مناطق مشجر و جلوگیری از تخریب محیط زیست و تسهیل در ارائه سرویس امن و مطمئن به مشترکین محترم  از مزایا و محاسن شبکه با کابل هادی روکشدار(خودنگهدار) است .

وی اضافه کرد: هدف اصلی و نهایی شرکت حرکت به سوی پاسخگویی بهتر به مشترکین و افزایش کیفیت خدمت رسانی است.

رئیس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده فاز اول اجرای طرح مذکور در بخش خشکبیجار گفت: در سال گذشته قریب به ۱۷ کیلومتر کابل خودنگهدار در مناطق شهری و روستایی بخش خشکبیجار  با اعتباری قریب به ۲۱ میلیارد ریال احداث شد و از ابتدای سال ۱۴۰۰ نیز تا کنون بیش از ۲۸ کیلومتر دیگر شبکه فرسوده با کابل خودنگهدار با اعتباری معادل ۴۱ میلیارد ریال جایگزین شده است .

محمد‌اسماعیل هنرمند استفاده از امکانات فضای مجازی در ایام کرونایی جاری را ضروری خواند و تاکید کرد: سامانه برق ایران (برق من ) کوتاهترین راه برای رفع مشکلات ،درخواست ها و اعلام خاموشیها  محسوب می شود و برای تحقق این مهم، مشترکین گرامی می توانند با  مراجعه به تارنمای اینترنتی این شرکت به نشانی  www.gilanpdc.ir  یا کافه بازار و نصب این اپلیکیشن  جامع  و کار بردی از مزایای متنوع آن بهره مند شوند.

گفتنی است در این مراسم  مهندس سیروس هدایتی نژاد مدیر توزیع برق شهرستان رشت ، مهندس فرزین بهامین مدیر امور توزیع برق کوچصفهان ، مهندس فرهاد عنایتی سرپرست اداره توزیع برق خشکبیجار وجمعی دیگر از مسئولین محلی این بخش حضور داشتند.