سرپرست فرمانداری شفت بر لزوم تسریع در صدور پروانه ساختمانی برای افراد حادثه دیده امامزاده ابراهیم تاکید کرد و گفت: ۹۵ درصد از عوارض صدور پروانه ساخت حادثه دیدگان شامل تخفیف می شود. .

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان از شفت ؛ ارسلان مقیمی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه بررسی و نحوه نظارت بر ساخت سازها در حوزه نظام مهندسی افراد آسیب دیده از حریق روستای امام زاده ابراهیم (ع) که با حضور نماینده نظام مهندسی استان در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام گرفته عوارض صدور پروانه ساخت برای افراد آسیب دیده با ۹۵ درصد تخفیف انجام خواهد شد.

سرپرست فرمانداری شفت با بیان اینکه به زودی صدور پروانه ساخت توسط دستگاه‌های ذیربط برای افراد صادر می‌شود، بیان کرد: تسریع در صدور پروانه ساختمانی افراد حادثه دیده این شهرک در دستور کار دستگاه‌های ذیربط باشد.

وی با بیان اینکه نظام مهندسی تمامی بررسی‌ها را برای ساخت ساز این شهرک انجام داده است، اضافه کرد: ۹۵ درصد از عوارض صدور پروانه ساختمانی برای افراد آسیب دیده شامل تخفیف می‌شوند.

سرپرست فرمانداری شفت در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از همکاری سازمان نظام مهندسی در حذف هزینه نظارت ادامه داد: کارشناسان نظام مهندس بر نحوه ساخت و ساز در این شهرک نظارت کافی داشته باشند.