ببینید|مراحل تولید «چای حشمت» در شرکت چایسازی حشمت فومن | صفیر گیلان
ببینید|مراحل تولید «چای حشمت» در شرکت چایسازی حشمت فومن
عکاس : زلیخا صفری راسته کناری | شناسه خبر : 63145 | تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸ | 57 بازدید

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛چای  حشمت، چای خالص و صد درصد ایرانی ، با عطر و طعم طبیعی، کیفیت بالا که توان رقابت با چای وارداتی را دارد که در این روزها بسان فصل بهار از باغات سرسبز غرب گیلان و  شرکت چایسازی «چای حشمت »گشت شهرستانهای فومن و شفت وارد بازار مصرف می شود.

فصل دوم برداشت چایی که به چین دوم یا مرحله دوم مشهور است در باغات چایی استان های گیلان و شهرستان فومن و شفت شروع شده است.

همزمان با اواخر مهرماه، برداشت مرحله پایانی چای پاییزه در مزارع شهرستان فومن و شفت آغاز میشود و تا اوایل آبان به پایان میرسد. باغداران هر کدام باتوجه به شرایط خود به روش های مکانیزه و سنتی برگ های چای را از سر بوته ها می چینند و با نظارت کارشناسان اداره چای بعد از درجه بندی کیفی چای محصول جمع آوری شده را به کارخانه برای فرآوری تحویل میدهند.

مدیریت و مجموعه کارخانه چایسازی چای حشمت از جمله کارخانه های چایسازی در شهرستان فومن در دهستان گشت است که در این روز ها به طور مداوم فعال و مشغول دریافت محصول و فرآوری آخرین برداشت چای هستند .

اما اگر روی آوردن مردم ایران به سمت مصرف چای خالص و طبیعی، اینچنین پیش برود در آینده شاهد رونق بیشتر صنعت چای و اشتغال بیشتر جوانان بیکار در منطقه گیلان و دیگر استانها خواهیم بود.

 

ثبت دیدگاه
گالری تصاویر مشابه