به گزارش صفیر گیلان؛مراسم بزرگداشت هفته پژوهش با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در رشت برگزار شد و طی آن از ۴۰ پژوهشگر برتر حوزه سلامت در گیلان تقدیر شد. با توسعه فرهنگ کارآفرینی معضل بیکاری کاهش می یابد دکتر شاهر خ یوسف زاده چابک نیز در این مراسم ضمن خیر […]
دکتر شاهر خ یوسف زاده چابک نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم به پرفسور رضا ملک زاده – معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و مدعوین و تقدیر و تشکر از فعالان پژوهش حوزه سلامت در استان گیلان گفت: طی یک سال اخیر دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تکیه بر برنامه راهبردی و نقشه استراتژیک به سوی مرزهای دانش حرکت کرده است. در این مسیر اگر چه تاکنون دانشگاه علوم پزشکی گیلان نتوانسته در فعالیت های پژوهشی جایگاهی در خور و مناسب شان خود بدست آورد، اما اکثر شاخص های پژوهشی حوزه سلامت در گیلان دارای روند رو به رشد هستند و از سال ۹۵ نیز تمامی هدف گذاری های دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این مسیر بوده است.
دکتر یوسف زاده با تبیین برنامه راهبردی و نقشه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: راهی را که امروز دانشگاه علوم پزشکی گیلان انتخاب کرده راهی سخت و دشوار است، اما اعتقاد داریم کشوری که بالغ بر پنج میلیون دانشجو و ده میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی دارد باید در تولید ثروت ملی سهم بزرگی داشته باشد. وی ادامه داد: در حال حاضر تمامی آرزوی یک فارغ التحصیل دانشگاهی داشتن یک کار دولتی است ولی اعتقاد ما بر این است که دانشجویان باید توانایی و مهارت های لازم برای تولید و خلق ثروت پس از فارغ التحصیلی را داشته باشند تا پس از اتمام تحصیلات بدون داشتن کار اداری خود کار آفرین باشند و اگر این محقق شود معضل بیکاری نیز تا حدودی در کشور حل خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مراحل مختلف جهش های علمی در کشور گفت: علی رغم این جهش های علمی در کشور، هنوز هم اثرات آن به خوبی محقق نشده است تا شیرینی آن برای مردم قابل درک باشد.
دکتر یوسف زاده از درد کهنه ای که دانشگاه های علوم پزشکی کشور با آن دست و پنجه نرم می کنند سخن گفتت و افزود: از زمان ادغام دانشگاه های علوم پزشکی با بهداری سابق یک تفکر سنتی در دانشگاه ها ی علوم پزشکی نهادینه شده است که بیشتر دانشگاه ها به روزمرگی دچار شده اند.
رییس دانشگاه اظهار داشت: مجتمع فناوری های پیشرفته در دانشگاه علوم پزشکی گیلان شکل گرفته است و در این خصوص کارگروه های مختلف تخصصی تبیین شده است. وی دست یابی به دانشکده فناوری های نوین سلامت را از مهمترین اهداف دانشگاه بر شمرد و گفت: با راه اندازی این دانشکده استان گیلان نیز به فناوری های نو در حوزه سلامت دست پیدا خوهد کرد.
دکتر یوسف زاده از احداث مرکز جامع سرطان سطح ۳ و مرکز تحقیقاتی پرفسور سمیعی در سایت خبر داد وافزود: احداث و راه اندازی این مرکز یک حرکت بسیار بزرگ برای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که در مجتمع دانشگاهی سایت لاکان مقدمات اجرای آن فراهم شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان یادآور شد: موفق شدیم برای ۱۷۹ هکتار از زمین سایت لاکان به نام دانشگاه علوم پزشکی گیلان سند اخذ نماییم تا در آینده همه مراکز و پروژه های این دانشگاه در زمینی که مالکیتش به آن تعلق دارد به صورت یک مجتمع دانشگاهی به فعالیت خود ادامه دهند.
در حال حاضر وزارت بهداشت، رتبه اول تولیدات علمی را در منطقه به خود اختصاص داده است.
مراسم بزرگداشت هفته پژوهش به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در سالن اجتماعات بانک صادرات رشت برگزار شد و طی آن از ۴۰ پژوهشگر برتر حوزه سلامت در گیلان تقدیر شدند.
Monday, 25 November , 2024