به گزارش صفیر گیلان،نخستین جلسه شهرستان کمتر توسعه یافته گیلان با محوریت شهرستان شفت در استانداری گیلان برگزار شد . فرماندار شفت در این نشست با اشاره به اینکه طبق ابلاغیه وزارت کشور شهرستان شفت در استان گیلان به عنوان شهرستان کمتر توسعه یافته انتخاب و معرفی شد افزود : شاخص های نشان می دهد […]

به گزارش صفیر گیلان،نخستین جلسه شهرستان کمتر توسعه یافته گیلان با محوریت شهرستان شفت در استانداری گیلان برگزار شد .

فرماندار شفت در این نشست با اشاره به اینکه طبق ابلاغیه وزارت کشور شهرستان شفت در استان گیلان به عنوان شهرستان کمتر توسعه یافته انتخاب و معرفی شد افزود : شاخص های نشان می دهد که شهرستان شفت در دهه های گذشته از قافله توسعه و عمران عقب مانده است و برای جبران این کمبود ها نیازمند نگاه ویژه است .
وی در ادامه به تشریح ظرفیت های شهرستان شفت در حوزه کشاورزی ، صنعت و گردشگری پرداخت و تصریح نمود : با تدوین طرحی جامع و پشتیانی از آن می تواند شاخص های توسعه ای را در این شهرستان ارتقا داد .


محسنی با بیان اینکه بالغ بر ۷۵ درصد مردم شهرستان شفت در روستاها سکونت دارند و این یک فرصت ویژه است که باید از آن بهره برداری شود تصریح نمود : با برنامه ریزی های انجام شده در سال های اخیر و تمرکز بر رونق تولید پیله ابریشم ، میزان تولید این محصول از ۷۵ تن در سال ۹۵ به ۱۲۵ تن در سال جاری افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه بستر های لازم برای توسعه نوغانداری در شهرستان شفت وجود دارد تصریح نمود : با کاشت درخت توت در حاشیه آببندان های شفت می توان ظرفیت سطح توتستان های این شهرستان را افزایش داد.
وی با بیان اینکه راه اندازی صنایع فرادستی و جلوگیری از خام فروشی پیله تر می تواند سبب ارزش افزوده این محصول گردد ؛ خوستار تدوین طرح جامع احیا، توسعه و ترویج صنعت نوغانداری و صنایع وابسته در شهرستان شفت شد .
وی در بخش دیگری به ظرفیت های بالای شهرستان شفت در گردشگری اشاره و افزود : برای ساخت ۳۶۰ واحد بوم گردی در شهرستان هدف گذاری شد که تا کنون برای ۳۸۰ واحد آن برای متقاضیان تشکیل پرونده شده است.
وی افزود : برای ساخت و مرمت واحدهای بوم گردی در شهرستان شفت تا کنون یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است و تداوم و تسریع در آن یکی از مطالبات مردم است .
محسنی در ادامه بر لزوم حمایت از واحد های تولید و صنعتی در شفت تاکید نمود وافزود : اشتغال جوانان و بهبود فضای کسب و کار یکی از محصولات پایداری در صنعت است و یکی از راهکارهای حمایت از تولید کنندگان این شهرستان ارایه تسهیلات کم بهره به واحدهایی است که اهتمام کار دارند .

* یکی از فرصت های خوب اشتغال و محورهای توسعه ای شهرستان شفت بخش کشاورزی است

سرپرست استانداری گیلان نیز در این نشست اظهار داشت: براساس ابلاغیه وزارت کشور در استان گیلان شهرستان شفت جزو شهرستان های کمتر توسعه یافته اعلام شد.
ارسلان زارع افزود: برای ارتقای شاخص های توسعه شهرستان شفت باید از ظرفیت های همه جانبه داخل شهرستان و سپس استان و با مشارکت آحاد مردم خصوصا جوانان و کارآفرینان استفاده بهینه گردد.
وی با اشاره به اینکه باید شناسنامه فرصت های سرمایه گذاری شهرستان شفت در حوزه های مختلف تهیه و آماده گردد تصریح کرد: هدف مان ارتقای شاخص های تاثیرگذار و مهم توسعه ای اجتماعی ، اقتصادی و عمرانی همچون آموزش و اشتغال با همکاری مردم و پشتیبانی دولت است.
سرپرست استانداری گیلان یکی از فرصت های خوب اشتغال و محورهای توسعه ای شهرستان شفت را بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: در این خصوص ضمن آماده سازی همه ی زیر ساخت های لازم احداث شهرک گلخانه ای، طرح جامع احیا، توسعه و ترویج صنعت نوغانداری و صنایع وابسته نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

دکتر زارع با اشاره به برنامه ای که توسط ستاد پیگیری استانی جهت توسعه شهرستان شفت که به همه مدیران دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود اظهار داشت: در ابعاد گوناگون صنعتی، کشاورزی، گردشگری و زیر ساختی با بهره گیری از موسسات و بنیادهای بزرگ خیری همچون بنیاد علوی، بنیاد مستضعفان و بخش خصوصی شهرستان در ارتقای شاخص های برخورداری شهرستان شفت تلاش نمایند.
گفتنی است : هر یک از مدیران دستگاه های اجرایی به بیان نظرات و دیدگاه های خود جهت توسعه یافتن شهرستان شفت اعلام کردند که سرپرست استانداری گیلان در جمع بندی جلسه دستورات لازم را صادر کرد.