به گزارش  پایگاه بری و تحلیلی صفیر گیلان؛پاکاری با تاکید بر لزوم بازخوانی دفاع مقدس و تحلیل و بررسی ابعاد مختلف این رویداد مهم دوران معاصر،افزود:هنوز همه ابعاد و زوایای دفاع مقدس شناخته شده نیست و باید این گنجینه را استخراج کنیم. مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، با بیان اینکه بیش از ۳۰ کشور دنیا به […]

به گزارش  پایگاه بری و تحلیلی صفیر گیلان؛پاکاری با تاکید بر لزوم بازخوانی دفاع مقدس و تحلیل و بررسی ابعاد مختلف این رویداد مهم دوران معاصر،افزود:هنوز همه ابعاد و زوایای دفاع مقدس شناخته شده نیست و باید این گنجینه را استخراج کنیم.


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، با بیان اینکه بیش از ۳۰ کشور دنیا به صورت مستقیم از صدام در جنگ هشت ساله علیه ایران حمایت کردند،گفت:رژیم بعث عراق از امکانات اطلاعاتی و تجهیزات نظامی و منابع مالی ابرقدرت ها برخوردار بود،اما جمهوری اسلامی را حتی برای تهیه ابتدایی ترین امکانات دفاعی تحریم کرده بودند.


پاکاری، پیروزی رزمندگان اسلام در مقابل دشمنان را نتیجه قدرت ایمان و اراده و روحیه ایثار و فداکاری دانست و یادآور شد:فرماندهی ها و هدایت های پیامبرگونه حضرت امام خمینی(ره) نیز جهت بسیج نیروهای مردمی برای دفاع از کیان نظام و کشور در آن مقطه حساس موجب شد این پیروزی عظیم رقم بخورد.
وی مهمترین وظیفه مسئولان را انتقال میراث دفاع مقدس به نسل های آینده دانست و خاطرنشان کرد: ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت ضامن عزت و اقتدار و استقلال و امنیت کشور ماست.


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان،همچنین بر ضرورت ثبت و ضبط تاریخ شفاهی دفاع مقدس از سوی نقش آفرینان اصلی آن مقطع پرافتخار تاکید کرد و یادآور شد:امروز نیازمند تبیین سیره و روش و منش شهدا هستیم و هرچقدر بیشتر با شهدا آشنا شویم،بیشتر از آنان الگو می گیریم.

لزوم بازخوانی نقش برجسته مادران و همسران شهدا

پاکاری در بشی دیگر از بیانات خود بر لزوم بازخوانی نقش برجسته زنان و مادران و همسران شهدا و ایثارگران در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی،افزود:زنان قهرمان و ایثارگر و فداکار این مرز و بوم چه در دوران تکوین و شکل گیری انقلاب و پیروزی در دفاع مقدس و چه در پیشبرد آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی همواره نقش مهم و اثرگذاری داشته اند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه نقش مادران و همسران در مقاطع مختلف تاریخ کشور برجسته است،تصریح کرد:دوران دفاع مقدس یکی از عرصه های درخشش نقش زنان در تاریخ انقلاب است،زیرا زنان به عنوان بخش قابل توجهی از جمعیت کشور،وظیفه خود را برای حفظ میهن از تجاوز دشمن به نحو مطلوب انجام دادند و  همچون سربازان گمنام بار سنگین تدارکات جبهه و جنگ را در کنار خانه داری و فرزندپروری بر دوش کشیدند و پشتیبان رزمندگان بودند.
پاکاری، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را مهمترین رسالت مادران و همسران و فرزندان شهدا و ایثارگران دانست و گفت:مادران و همسران شهدا با درس‌گیری از سیره اهل بیت(ع) سختی‌های زندگی را تحمل کرده و توانستند با تربیت فرزندان صالح و تحویل آنها به جامعه اسلامی،همچنان در عرصه حراست از ارزش‌های اسلام و انقلاب نقش‌آفرین باشند.
وی تکریم از زنان ایثارگر و مادران و همسران شهدا را وظیفه جامعه دانست و خاطرنشان کرد: امروز نیز این بانوان مکرمه در دفاع از آرمان‌های انقلاب و ارزش‌های اسلامی و پشتیبانی از نظام و ولایت فقیه ثابت قدم بوده و از مروجان واقعی فرهنگ ایثار و شهادت به شمار می‌آیند.