صفیر گیلان؛سید پیام جعفری نیا مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت از حضور دبیرکل یونسکو و شهرداران شهرهای خلاق ایران در نخستین “فستیوال خوراک” به مناسبت ششمین سالگرد انتخاب شهر خلاق خوراک شناسی رشت در یونسکو خبر داد و گفت: همگام شدن شهر خلاق خوراک شناسی رشت با شاخص های علمی و معیارهای یونسکو از جمله اهداف برگزاری این فستیوال می باشد.
نماینده شهر خلاق خوراک شناسی رشت در شبکه جهانی یونسکو از برگزاری “فستیوال خوراک” در پیاده راه فرهنگی رشت در چهار مسیر منتهی به میدان شهرداری را نخستین برنامه این رویداد اعلام کرد و در تشریح بیشتر این موضوع ابراز داشت: این جشنواره در چند بخش خوراک های محلی، انواع کباب ها، فست فودها، آبمیوه و … با حضور اصناف عرصه خوراک از قبیل رستوران داران، کافه داران، فولکس واگن ها و گاری کباب ها برگزار می گردد که هر یک از این اصناف در یکی از مسیرهای منتهی به میدان شهرداری جانمایی گردیده است.
سید پیام جعفری نیا با تاکید بر ضرورت افزایش تعاملات و تقویت فضای مشارکت و هم افزایی در میان شهرهای عضو شبکه خلاق جهان، یادآور شد: در کنار برگزاری وبینار تخصصی شهر خلاق خوراک با کشورهای برزیل، ترکیه و … با توجه به حضور دبیرکل، معاونین یونسکو و همینطور شهرداران اصفهان، سنندج، بندر عباس و کرمانشاه در “فستیوال خوراک” ششمین سالگرد شهر خلاق خوراک شناسی رشت، نخستین گفتمان شهرهای خلاق ایران را در شهر رشت برگزار خواهیم کرد.
مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت بیان کرد: با زحمات سازمان فاوای شهرداری رشت در روز ۲۰ آذر از اپلیکیشن خوراک هم رونمایی خواهد شد.
نماینده شهر خلاق خوراک شناسی رشت در شبکه جهانی یونسکو در پایان توجه به شاخص های علمی و معیارهای یونسکو را از ویژگیهای بارز برنامه های ششمین سالگرد انتخاب شهر خلاق خوراک شناسی رشت اعلام کرد و بیان داشت: با تنها هنرستان آشپزی شهر رشت “آگه” در راستای آموزش پخت خوراک های محلی هماهنگیهای لازم انجام شده است تا بتوانیم در حوزه شهر خلاق خوراک منطبق با معیارها و اهداف یونسکو عمل نمائیم.
سید پیام جعفری نیا در پایان این برند را برای تمامی مسئولان و شهروندان گرانقدر رشت دانست و از سازمانهای فرهنگی، میادین، فاوا شهرداری رشت، دکتر بابایی روشن و دکتر علیپور از اساتید دانشگاه، رضا حقی فعال فرهنگی، پورمحمدی رئیس صنف رستوران داران و غذاهای سنتی و دیگر اصناف، هنرستان آشپزی آگه و تمامی کارشناسان این حوزه تقدیر و تشکر نمود.
Wednesday, 27 November , 2024