سرپرست ورزش و جوانان گیلان:

در ساختار ورزش کارکرد باید سوار بر موج حاشیه باشد

  پرینت
در ساختار ورزش کارکرد باید سوار بر موج حاشیه باشد
شناسه خبر : 55046 | تاریخ انتشار : 20 بهمن 1400 - 13:27 | 314 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

صفیر گیلان؛برای ارتقای همه جانبه ساختار ورزش و جوانان استان گیلان در بین دستگاههای اجرایی کارکردمان باید سوار بر حاشیه باشد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛ جهانبخش آرمان سرپرست ورزش و جوانان گیلان در نشست با کارشناسان معاون توسعه امور ورزش استان گیلان، موفقیت در ماموریت های سازمانی و نیز اعتلای کمی و کیفی کارکرد بخش های مختلف  ورزش را حایز اهمیت برشمرد و گفت: با بهره مندی از همه نگرش ها و دیدگاههای کارشناسان و نیز پرهیز از ورود به حواشی، کوشش خواهیم کرد با تلاش مجدانه جایگاه ورزش استان را در بین دستگاههای اجرایی ارتقا دهیم.

وی فن مدیریت را کارکردی سلیقه ای ارزیابی کرد و یادآور شد: آنچه در فرایند مدیریت می تواند نمود عینی پیدا کند، کارآیی و نتیجه است.

آرمان با تاکید بر اینکه کار باید برحواشی احاطه داشته باشد تصریح کرد: مسئولیت ها در اختیار کسانی قرار خواهد گرفت که از بالاترین توانمندی برخوردار باشند.

سرپرست ورزش و جوانان گیلان، مراعات شأن و حرمت را لازمه موفقیت در کارکردهای جمعی قلمداد کرد و گفت: باید به گونه ای رفتار کنیم که حرمت پیشکسوتان حفظ شود.

برچسب ها
نوشته های مشابه
افزایش ۱۹۸ درصدی صادرات محصولات تولیدی این منطقه در هشت ماهه ۱۴۰۴
بهره‌گیری میرزا کوچک خان از نخبگان ایرانی و تحصیل‌کردگان جهان
زنده نگه داشتن یاد و نام میرزا کوچک خان جنگلی با نهال بومی هیرکانی
حضور فعالانه در فضای مجازی جهت تشویق عموم به مشارکت حداکثری
حرکت در مسیر اشتغالزایی با بهره گیری از تسهیلات قرض‌الحسنه و مشارکت بخش خصوصی
شناسایی ۳۱ مورد مشکوک به آنفولانزا در رشت
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.